Borde vi bo i Gävle egentligen eller?!

Det blev en tur till Gävle idag också! ;0) Dom ringde från LillPyre och berättade att våran vagn hade kommit!! =) Självklart slängde vi oss i bilen och åkte in och hämtade den då! Men blev ganska chockade när dom kommer ut med en vagn som är grööön!!!! Dom hade skickat fel liggdel till oss!! Som tur va hade dom våran liggdel där, så vi kunde ta den istället...hade inte velat kommit med en limegrön liggdel direkt!! Men nu står den här hemma så fin så...bara väntar på att få invigas!
Passade på att köpa skötbordsunderlägg också..hade nappflaska som dom hade för 17 kr...måste passa på när de e billigt..=) Så nu är det knappt nåt som saknas! Men jag måste ta tag i å packa BB-väskan nån dag nu snart! =0) Å så ska spjälsängssängkläderna tvättas också! Sen så!

Har vart jättetrött hela dagen idag, vilket inte är så konstigt kanske...så de e väl dags att lägga sig snart...förhoppningsvis får jag sova lite bättre inatt...vi får väl se!!

Imorrn ska vi försöka hitta på och göra nåt trevligt..men vi har väl inte riktigt kommit på vad ännu! Har planer på bilbingo imorrn kväll..;0) Skratta ni bara...men har ni inte vart på de nån gång själv..så ska ni prova innan ni skrattar..för de e faktiskt riktigt mysigt...god picknick med jordgubbar och myspys!! Men vi får se vad de blir...återkommer med de..haha!!

Sussa sött!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback