Ultraljudet!!!

Va kul att de är fler än jag som har varit nyfiken på Ultraljudet!!
De var en alldeles underbar känsla att få se att det verkligen bor någonting innuti mig!! De känns som att det inte finns så mycket som slår den här känslan av att se livet röra sig för första gången..tänk då hur de kommer bli när jag får hålla vår bebbe i armarna för första gången!!

Allt såg ialla fall bra ut, hon visade oss hjärnan och de olika hjärnhalvorna, hjärtat med dess kammrar, en fylld urinblåsa som innebär att njurarna fungerar, armar och ben rörde sig som de skulle..och bebben kickade rejält vissa gånger..känns konstigt att jag inte känner sparkarna, men troligen ligger moderkakan eller nåt sånt emellan och det är därför som jag inte känner nåt..men med dom där kickarna trodde hon att vi skulle börja känna nåt riktigt snart!! Den lill* låg även och "lekte" med navelsträngen! Den bilden fick vi med oss hem...såå sööt!!

Man kunde verkligen se allt på de där bilderna, de var hur coolt som helst, men de är svårt att beskriva såhär..vi fick med oss 5 st bilder hem, som är jättefina så den som vill får gärna se..=)

Jag lyckades inte övertala Simon om att ta reda på om det blir en flicka eller en pojke, så de får vi vänta på tills i juli!! Får bli en överraskning helt enkelt!! =)

De trista med UL:et var att hon flyttade oss 6 dagar, och tyvärr åt fel håll..så nu är det nya datumet 20 juli istället för 14:e!! Får hoppas att de blir en kall sommar i år...;0) Och håll tummarna för att den lill* vill titta ut lite tidigare än 20:e! Föressten så mätte hon ju lite här och där också för att kunna räkna ut hur lång tid de hade gått, och huvudet det var 46 mm i diameter, och magen var 42 mm i diameter..tänk er hur litet de är..och ändå kan man se allting...fingrar, ögonhålor, näsa, mun, öron, tår..jaa allting!

Efter jobbet idag har jag umgåtts med Maddis!! De va verkligen supertrevligt...vi är alldeles för dåliga på att ses, men de ska de förhoppningsvis bli ändring på!! Vi pratade massa skit, tittade på bilderna.=), åkte o tittade på deras hus, och sen blev de fika och en tur på stora stan i Sandviken!! De var en mycket trevlig dag!!! Tack gumman!!

Massa pussar o kramar från mej och h*n i magen!!


Kommentarer
Postat av: Elin

Vad mysigt det låter! Så det var bara en i magen din då i alla fall =) Du ska kanske vara glad att du inte känner alltför mycket av kickarna =) Du kan väl lägga ut någon bild? Både på mage och UL-kort, i din andra blogg kanske? Om du vill förstås =)

Postat av: Elin

Jo du, nu har C som gick med oss förut i skolan fått en liten tös =)

2008-02-21 @ 21:12:37
URL: http://moobergs.blogg.se
Postat av: Hanna

ja, det är helt underbart! det är för stort för att bara vara en slump... ett mirakel!
Puss och kram

Postat av: Thyran

Ja, jag tycker själv att ja vart lite duktig men idag är de viloo dag :P Vad har ni för er för nått då?
Kramis

2008-02-25 @ 18:02:08
URL: http://thyran.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback