Så va de ny vecka igen då

Snacka om att både veckor och helger går snabbt! Imorgon går vi in i vecka 19..jag hade missat en vecka så jag trodde vi gick in i vecka 18, men så va de ju inte..bra koll jag har..haha..eller inte!! Idag har de vart yoga igen..skönt att slappna av lite..får se om det ger nåt..vissa gånger känns det bara löjligt, men andra gånger får man till o med grimasera litegrann..=) Får en hel del tips ialla fall inför förlossning och grejjer!!

Har bakat en massa hemma hos mamma idag..fast mest åt jag deg/smet..haha! De e ju därför man bakar, för att få slicka skålarna...haha..Men resultatet idag blev inte lika bra som när jag bakade åt mig själv..men nog om de..haha!!

Åå den 7 mars åker jag ner till Helsingborg och världens bästa Poffi!! Ska bli superduper roligt..Saknar henne så mycket så de e värt varje krona för att komma ner och mysa med henne!! Så ska jag försöka övertala henne o följa med mej norrut!! =) Jag behöver ju någon i närheten som kan vara barnvakt sen..haha..;0) Lite närmare skulle de ju vara trevligt om hon flyttade ialla fall!! Du e på tok för långt bort vännen min!!! Saknar dej massor!! ♥

Nu ska älsklingen min massera mej och bebben litegrann..min svank ömmar och jag känner mej som en 80-årig tant när jag ska ta mig ur sängen eller soffan eller liknande...Min moster skrämde mej föressten igår..hon tyckte jag var så himla tjock alla redan, så nu är jag ändå mer nervös för att det ska vara två små bebbar i magen min!! De känns som att de räcker med en! ;0)

Kommentarer
Postat av: Hanna

hade samma skräckfundering. 2 stycknen! en härlig start! vi har det i släkten kan ja säga för att göra er ännu mer nervösa... hehe!!

Postat av: Sandra

Spännande :) Hoppas allt går bra och ha en toppen Alla Hjärtans Dag! Kram

2008-02-14 @ 13:56:11
URL: http://sandra1986.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback