Helt slut efter en intensiv helg!

Ojoj vad jag har kört hårt på sista tiden...i torsdags jobbade jag först, sen hem till mamsen, sen tillbaks till jobbet för möte som jag var med på 30 min, sen vidare till Lottas jobb där det vankades inventering. Var där från 17-20 ungefär, så de va en rätt lugn dag..sen i fredags jobbade jag först på förskolan 9-13, sen 13-20 och inventera. Hem o däckade hos mamsen efter Let´s dance. Igår blev de inventering 8-19.30 och sen hem till Lotta där Niklas lagat hasselbackspotatis och kalvnoisette eller nåt sånt åt oss, så blev de melodifestivalen..sen hem till mamsen igen och sängen..Idag har vi inventerat mellan 9-12.15, nu är det äntligen klart!! De blev en hel del så man känner sig rätt slut i kroppen!!

För att gå tillbaka till Melodifestivalen tycker jag att den sög, igeeen! På ett sätt var det lite roligt att inte Carola gick vidare, men jag tycker ändå dom var bättre än både Sanna och tvillingarna..Sen gillade jag Ola också...men de blir ju aldrig som man vill i det där programmet längre..så snart kommer jag lägga ner o titta på de! De e ju inte direkt några bra låtar som är med heller så..Jaja, nog om det!!!

Om nån timme ska jag åka hem till Gefle igen till mina kära sambo som jag inte träffat sen i torsdags morse! Den här veckan kan man nog räkna de timmar vi setts på en hand...har haft fullt upp! Men den här veckan som kommer är lite lika mycket planerad. De jag vet är att jag ska träffa Maddis på torsdag efter jobbet, och på fredag åker vi till Umeå!! Ska bli superskojjigt båda två sakerna..=) Äntligen få mysa litegrann med Lisen också..=)

På torsdag ska vi ju iväg på Ultraljudet också..ska bli jättespännande..speciellt som jag är övertygad på att det är tvillingar nu..hehe...alla t ycker verkligen att ja e jättestor för att vara i vecka 20..men på torsdag får vi helt enkelt veta..!!  Coolt! *längtar*

Har fått en massa mammakläder av Helena också, som vi även ska köpa bilstolen av..4 eller 5 byxor..några som jag kan ha redan nu, och några som jag kan växa i...superbra!!! Plus att Simon har skvallrat om att det finns två paket hemma till mig med kläder i som Ellen har skickat..;0) ....eller jag tror det är både till mej och till bebben, så de ska bli jätteskojjigt o komma hem..alltid roligt att få paket med överraskningar...

Nu ska jag gå upp och sätta mig i massagestolen och massera mej litegrann innan jag åker hem...dom har köpt en pall eller vad man ska kalla de, så att man kan massera vaderna också..det är helt uuunderbart kan jag tala om för er!! Sen ska jag åka hem och lägga mig i ett varmt bad..känner mig alldeles dammig efter dom här dagarna!!

Hoppas ni haft en bra helg!
Pussar o Kramar

Kommentarer
Postat av: Mia

Jaojdu, du har haft fullt upp du, men det måste väl vara skönt att slippa vara så där in i norden trött längre iaf? Ja, som du såg så har jag fått ett fast jobb nu, känns såå bra! =) Väntar på plingen fortfarande ;) Fick du pengarna för Årebussen? Vi får la ta och höras nå! Kramar!

Postat av: Hanna

ojojoj, va du har jobbat! skönt med en lugn vecka. Mys
och ha det bra så ska det mysas ännu mer till helgen!! Kram kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback