Helg igen då!

En kortvecka har de varit eftersom jag va ledig på måndagen! Men veckan har gått otroligt fort! Har jobbat och sen har jag inte gjort så mycket mer! Igår fick vi för oss att vi skulle åka till Sandviken och tvätta bilen och promenera och avsluta med Tacos hos moster o sen övernattning! Men tvättning av bilen och promenaden uteblev, istället knallade vi på stan en sväng i gävle, en snabbis in i valbo och en tur på Maxi i sandviken..så de blev till slut bara Tacos och övernattning..=) Men de va mycket trevligt!

Idag har vi umgåtts med Hanna o Erik, och gör fortfarande för den delen..ska äta litegrann och sen vet ja inte vad mer som händer! De får visa sig..dom vill på bio..men ja vill inte se den filmen..:0( Let´s dance och Så ska de låta är det ju på tv idag också!!
Imorgon ska jag umgås med Malin! Vi ska käka gravidgotta och kolla schlager..om de nu är nåt att se den här veckan...Sen på söndag ska ja nog till Viken igen och gå på innebandy..är derby Alba-Godis! Så de skulle vara skoj att se på!

Nästa helg är jag hos Anna!! Jippiey jippey!! =) Ska bli superskoj!!
Sen helgen efter är osäker ännu..kanske att de blir SM-final..kanske att det blir Norrköping..Tyvärr så kunde inte Hanna, Johan, Lisen, Hasse o Ellen komma hit då..men vi får helt enkelt ta de en annan gång istället! Förhoppningsvis inte alltför långt fram! Dom kunde helgen v14, men då är ju vi i fjällen me mamsen och co..så de går ju inte då heller...tyvärr!!

Bebben mår fint! Jag börjar få lite värk i ryggen när jag sitter still länge eller ligger ner..men annars mår ja bra..man känner tydligt vart bebben ligger nu och pappa letar gärna redan på honom/henne dag som natt..=)
H*n har även fått en bilstol nu, en Akta Graco med insats..jättefin och billig var den så då passade vi på! Så fick vi en hoppgunga och en spelmobil eller vad man kallar de att ha på spjälsängen, på köpet!! Vagnen är beställd också, så att vi vet att vi får den i tid! Ibland är det ju uppemot 4 månaders väntetid och vi vill ju inte riskera att vara utan vagn i sommar..de blir ju semestertider och allt! Så nu är de fixat också..Känns som att de bara är en säng som saknas nu..haha! Den antikbetsade sängen från Ikea vill vi ha, om det är någon som vet någon som vill bli av med en sådan..=)

Näe nu ska ja vara lite social med Hanna o Erik här!!

Ha en trevlig helg!!

Pussar från mamma och bebben!

Kommentarer
Postat av: bebben

bebben . bebben . bebben

2008-03-01 @ 08:53:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback