Gravida flickor på vift i Storstan!

Japps, snart bär det iväg!
Jag och Malin ska till Stockholm o lyxa till det på hotell! =) Niice!!
Har vart lite orolig för att jag inte ska orka åka..men mår mycket bättre nu!
Dessutom blir de en lugn kväll för oss..målet är inte att springa ute på kvällen och roa oss utan målet är att vila upp oss litegrann! Så de blir nog gotta och mat på hotellrummet ikväll...förhoppningsvis kanske vi har tv på rummet så vi kan kika Let´s dance eller nåt!! Sen imorrn vankas de hotellfrulle och efter det ska vi spendera lite pengar!! =) Jag behöver byxor!!!! Lite smått o gott till bebbarna också kanske..vem vet..;0) Haha!!

Ha de så bra här hemma! Nu ska jag till GDG och köpa smörgås och bananer, annars klarar ja mig aldrig! Blir akut hungrig en gång i timmen ungefär och då måste jag ha mat direkt!! Så de gäller att ladda väskan så ja inte blir kinkig i bilen..haha!!

Pussar o Kramar

Kommentarer
Postat av: Anna

Hoppas ni får det skoj!! =) Ja jag tycker verkligen du ska komma ner snart..jag har inget planerat framöver förutom Tjejvasan i feb, åsså åker jag till Linda sista helgen i mars! Vi får ringas o planera in...skulle va så skojs..miss you!! Puss

Postat av: Anna

Ja men andra helgen i mars då?? Puss

2008-02-02 @ 18:14:19
URL: http://annalollo.blogg.se
Postat av: Impeel

Spana in vår blogg och läs om uppfinningen som kommer att förenkla vardagen för alla modemedvetna tjejer!

2008-02-02 @ 23:45:54
URL: http://Impeel.blogg.se
Postat av: Therese

Oh va kul, finns det något sötare än bebiskläder=) Ibland blir jag sugen på att skaffa mig en bara av att titta på allt gulligt som finns... Huset är i Säffle, lite komplicerat men min kille har det redan, får tillgång till det igen i mars om allt går som det ska. Då börjar storrenoveringen, i mega fart...hrmf.

2008-02-03 @ 11:43:53
URL: http://allmylove.blogg.se
Postat av: Therese

Mmm, det absolut sötaste jag vet i bebisväg är åkpåsar/overaller med öron på huvan, svans och liknande. Oj två år, då gäller det att ha is i magen=) Hans hus är toppen, eller inte vi ska jur enovera men fasaden osv. Sen skulle jag ju kunna önska mig en övervåning också men en önskan i taget antar jag...

2008-02-03 @ 12:46:10
URL: http://allmylove.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback