En underbar helg i Umeå

I fredags efter jobbet tog vi bilen och begav oss norrut! Målet var Hanna, Johan och Lisen! Familjen Hägglund! Bilresan gick smärtfritt och vi var framme efter lite drygt 5 timmar i bilen..möra och trötta som vi var blev de mest massa mys i soffan med Let´s dance! (äntligen rätt person som åkte ur)! De blev sängen relativt tidigt, så att vi skulle ha krafter att knalla på stan på lördagen! Och om vi hade, 5 timmar (!!!) sprang vi runt på stan! De infattade ju i och för sig en Rullpizza på torget och en fika också, men annars knallade vi på riktigt bra!! De mest överraskande var att grabbarna också var med! De ni! Bra jobbat!! De inhandlades en del linnen till mig, och lite smått till bebben!! När vi fått nog begav vi oss hem igen, och Hanna lagade gottis mat åt oss..Lax från provance! Myycket gott!! Sen mös vi återigen i soffan tillsammans med chips, ostbågar, popcorn, godis och dip! Å så Melodifestivalen då förstås! Men den var återigen totalt värdelös så vi spelade spel istället..Phase 10 hette de, riktigt roligt, så ett sånt måste införskaffas!!

image405

Söndagen började rätt lungt men sen kom vi fram till att vi skulle gå i kyrkan! Jag har ju aldrig gått i kyrkan på riktigt förr och här har vi ju erfarna människor så det var verkligen roligt att få vara med på detta. De var inte alls som jag hade föreställt mig utifrån vad man sett i filmer och liknande, utan det var riktigt mysigt med gemenskap och sång, predikan och fika! Intressant att lyssna på, även om jag ärligt kan erkänna att jag inte förstod allting som det talades om kanske..men det var en rolig upplevelse att vara med om, och något som jag absolut skulle kunna göra om igen, de var värdefullt att få se!

Efter kyrkan åkte jag och Hanna till Strömpilen och shoppade lite mera..;0) Tss..shoppa e ja rätt bra på..men de va ju rea och så var det såna saker som Hanna sa att var bra o ha..;0) Haha!! Men mycket shoppades på rea, så ja måste säga att jag har fått otroligt mycket saker för pengarna under helgen!! Medan vi shoppade åkte grabbarna och Lisen hem för att laga mat åt oss..så när vi kom hem igen stod maten på bordet..mycket trevligt!! På kvällen spelade vi ändå mera Phase 10, och kom inte i säng förräns 01.00! Jag vann ska tilläggas..thihi!!

Måndagen var lugn..och började med lite mys i sängen tillsammans med Lisen och Simon!

image404

Sen blev de frukost! Hanna fick en paketavi, så vi tog en prommis till Ålidhems centrum och hämtade paketet..sen åkte vi hem och åt Raggmunk! Meningen var att vi skulle åka hem sen, men Simon var sugen på ytterligare en omgång med Phase 10, så vi spelade igen! Vi ville sååå gäärna stanna kvar en natt till..men jobb o skola kallade på oss, så tyvärr var vi tvungna att åka hem...så kvart över 5 startade vi bilen och tio över elva var vi hemma igen...1 timme av färden tillbringades på mackar och Sibylla..=)

De var en alldeles underbar och fantastisk helg och det är verkligen synd att vi bor så långt ifrån varandra..vi har försökt övertala varandra hela helgen nu om att flytta men inga av oss har gett med oss...! Men som tur är så är planen den att dom kommer ner till oss snart och hälsar på..förhoppningsvis 14-17 mars!! Så då dröjer de inte länge innan man får träffa denna underbara familj igen!!

Ett stort tack för denna helgen! Vi ser framemot flera såna här trevliga helger!! =)
Mycket kärlek till er familj!!


Kommentarer
Postat av: Hanna

Ja du, det var ett gediget inlägg! hahaha! Tack för en helt fantastisk helg! vi hade oxå hur roligt som helst och längtar tills vi träffas igen!
Många pussar och kramar!
ps. vi håller på och filar på en ny bloggmall... hahaha! ds.

Postat av: Cissie

Har du färgat håret?? Vad fin du är :-) Var så länge sen vi sågs så jag har nästan glömt bort hur du ser ut, haha ;-)
Bra träning för simon ser jag!
kram

2008-03-05 @ 00:12:59
URL: http://cissie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback