Tisdag..

Noah vaknade kvart i sju imorse...efter att ha sovit hela natten!! Han är ju bara sååå duktigt! Jag hoppas det håller i sig..fast jag kan inte klaga på hur jag har haft det tidigare heller, att gå upp en gång på natten och ge han mat är inte allt för jobbigt faktiskt, men det är väl klart jag inte klagar om han sover hela natten..=) Gick upp med honom till Simon imorse, och så gick jag och la mig och sov en halv timme till...Annars har han fått mat när han har vaknat vid den där tiden, men jag tänkte att vi gör ett försök och se om han klarar sig framemot åttatiden..och jajamänsan..han låg så snällt i sitt babygym, medan simon åt frukost och jag fick sova lite..Sen fick han gröt när jag kom upp! Vi har även hunnit med en portion med potatis-morot och majspuré också..igår och idag har han fått bara puré, ingen ersättning till och det fungerar ju bra..men det är svårt att veta hur mycket han behöver..han gapar ju hela tiden, så man tror ju att han inte blir mätt..men jag mätte igår så att han får ungefär så mycket som det är i en liten matburk, och det bör ju räcka..=) Sen blir det gröt vid 16, och ersättning innan han lägger sig!
Måste ju börja med mellanmål nu också med tanke på att han börjar sova över nattmålet..att bara äta 4 ggr känns lite lite, trots att han är mätt...men lite fruktpuré eller banan till mellis kanske..ska nog köpa majskrokar någon dag också och se om det kan vara något att ha..=)

Han har hittat sina händer på riktigt nu också..förr har han ju bara tittat på knytna näven, men nu har han ut handen och vrider och vänder på den när han tittar på den..såå gulligt!!
Ska bli spännande och se hur lång tid det tar innan han sitter ordentligt själv...han sitter ju nu, men han har ju inte kontroll på sig själv, utan tippar lite hit och dit...så sätter han sig och gungar fram och tillbaka, och då är det ju inte konstigt om han tippar..=)
De här med tänder är också spännande...som han gnager och härjar i munnen så känns det som att något kan vara på G, men det kan ju fortfarande ta månader innan dom dyker upp...vi får väl se helt enkelt!

Jaja, dags att ta tag i bakandet igen då kanske..har en del kvar..=)

Puss på er!


Kommentarer
Postat av: Linda

Hej Sofie!

Kul att se dig i söndags, måste ha varigt hundra årsedan man såg dig sist, vilken söt liten kille ni har :-) Sköt om er...

Postat av: Elin

Er lilla kille är ju bara för go! :)

Följer hans framsteg med glädje..



Blå karamellfärg (vet inte vilket märke) gav kristyren den häftiga färgen. Gjorde två olika, en med lite karamellfärg och en med en aning mer, blev ljusblått och neonblått. :)



Kram!

2008-12-02 @ 21:13:51
URL: http://lalalalaloveit.blogg.se/
Postat av: Elin

Färgen är eventuellt köpt på konsum i 9an.. borde stå bland de andra karamellfärgerna.

Lycka till med ceremonin och karamellfärgsletandet! :)

kram!

2008-12-02 @ 22:46:40
URL: http://lalalalaloveit.blogg.se/
Postat av: Cissi

Hej hopp! Det blir nog kanonbra på lördag ska du se :-) Vad fint ni har det i sovrummet! Så ni blir fler i Sandviken, kul! När ska ni köpa hus då?? ;-) Vi kanske oxå hamnar där innan det är klart, särskilt om jag får jobb på Sandvik. Ses på lördag! kram på er

2008-12-03 @ 21:31:31
Postat av: MALIN

NU TAR DU OCH SKRIVER EN UPPDATERING LATMAJA skrattar ......Kram

2008-12-04 @ 18:29:53
Postat av: anki.

ja, jag sydde dem själv, tog ju sin lilla tid men den går ju att använda fler år iaf =) fast får man fler barn så får det nog bli samma kalender till dem,hihi!!!

2008-12-05 @ 12:34:17
Postat av: Therese

Ååh, tack så mycket:) Eran Noah är jätte söt han också. Hur gammal är han? Hoppas allt är bra , kram Therese

2008-12-06 @ 17:25:11
URL: http://thessangruvman.blogg.se/
Postat av: MALIN, ANDERS, CARL

Tack för en underbar namngivning!! Vilken härlig släkt ni båda har =) Vi hade en toppeneftermiddag!! Kram från oss

2008-12-06 @ 21:45:29
Postat av: Thyran

Hej Sofie!

Ja man uppskattar dom bra dagarna mera nu:) Jobbigt är det men det blir bättre å bättre.. Det är väl nån mening med allt som händer antar ja.

Hur är allt med er?

Kramis.

2008-12-09 @ 09:32:14
URL: http://thyran.blogg.se/
Postat av: Linda

Ja det var riktigt trevligt att ses i går, så fick man se eran lillkille oxå, en riktig gobit :-)

Dax att uppdatera bloggen kanske? ha ha ha..

Ha det bäst.. Kram

2009-01-14 @ 18:45:38
URL: http://luckylinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback