Söndag hela dagen..

Sista dagen på den här veckan också...jag säger de igen, jag förstår inte vart dagar, veckor, månader tar vägen...jisses! Var hemma hos Anna igår kväll och vi kom fram till att jag inte varit där på typ 5 månader...de kändes som det var två veckor sedan vi satt ute på deras tomt och åt pannkakor med grädde och hemplockade hallon..helt sjukt vad tiden går!!
Hade ialla fall en jättetrevlig dag igår...Anna Mats och Iris kom hit och fikade på eftermiddagen...Simon skulle på lite partaj i Gävle på kvällen så Anna bjöd me mig hem på mat! Och inte sjutton tackar man nej till Pelles mat inte!! Jag hamnade på värsta lyxmiddagen igår...räkor, pastramilax, ägg, bröd, krabbröra m.m till förrätt..sen kikade vi tv (dansbandskampen, haha) och sen fick vi baconlindad kyckling med potatismos med getost och lök som var gratinerad i ugnen! Kan lova att det var gott!! Så hade en riktigt trevlig dag igår!! Så skoj o ha Poffi hemma ett tag nu..=)

Om en stund ska vi åka iväg till Valbo och kika om vi kan hitta några julklappar..vet inte riktigt vad jag ska köpa för nåt..vi får se helt enkelt! Sen blir de nog bara lugna puckar ikväll..Funderar på om vi ska göra i ordning julskinkan..får se..eller så blir de hemgjord pizza kanske...nåt mys blir de nog! Hyra film..ja som sagt, vi får se!

Ska ta och packa Noahs skötväska nu..så ska vi  väl bege oss om ett tag!

Kramar på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback