Full rulle

Här är det fullt upp med bakning, städning, julpyntning, planering och på det ska en liten buspojke underhållas!! Men jag trivs ändå..det händer ju något...fast det är liiite mycket kanske.. Jag vill ju att allt ska vara perfekt på lördag..men det får väl blir som det blir...jag tror det blir bra ändå!!

BTW, måste bara säga att ni har varit urdåliga på att kommentera på sistone...bara så ni vet..;0) *puss på er*

Noah har sovit jättebra dom senaste dagarna..i helgen somnade han halv åtta på kvällen och sov till halv sju på morgonen...helt ok..en annan dag somnade han också vid halv åtta, vaknade vid fem-halv sex, åt, somnade om, så sov vi till kvart över nio... Inatt sov han från halv åtta till kvart över sex!! Han är ju bara såå duktigt!! Men helst får han gärna sova fram till halv åtta om jag får bestämma! Det skulle vara perfa...men de kanske kommer..=) Var sak har sin tid...=)

I veckan är det fullt upp..jag ska baka bullar med Madde imorgon eller på onsdag..åka till Valbo eller Gävle en sväng, på fredag blir det dukning..matlagning..så ska det bakas lite mera..så ska upplägget fixas ordentligt..såå jaa, de finns massor att göra!! På torsdag ska vi föressten på föräldrarträff också..ska bli jätteroligt..!

Igår var jag, Noah, mamma, moster Lotta och Kusin Ida på julskyltning..mötte även upp Madde och Nova..gick och kikade litegrann..köpte nån lott...men jag kan ju inte påstå att julstämningen infann sig..regn och rusk..uscha! Köpte med oss en saffranskrans och åkte hem till mamsen och fikade efteråt..Simon och bror kom också dit! På kvällen kom Bror  och Perra hit och kikade film och åt godis!

Ja de var väl de... Näe föressten!! Det har hänt något STORT!! Sandviken har blivit värsta innepinnestället nu!! Först flyttade ju jag och Simon hit, OCH NU, NU flyttar Malin, Anders, Carl och Tyra också hit!! Dom har köpt ett hus på Klangberget!! Såå himlans roligt!!! Både Malin och Maddis på Klangberget...hmm..undrar jag vart vi ska leta hus någonstans nu..;0)





Morgonpigg liten kille..



Nybadad..



..då är det roligt att ligga och leka och busa på skötbordet..



Sen hjälpte han mamma och julpynta!! =)

Kommentarer
Postat av: Malin

hahaha, Sandviken innestället, du menar att vi är så häftiga ;) Håll nu tummarna för att lägenheten blir såld så vi kan flytta dit =)



Kram Kram // M & C

2008-12-02 @ 09:03:32
Postat av: Ang1e

Ja du ska då inte klaga på din lillemans sovtider iaf! Min skrutt somnar ju oftast 02:00 på natten och hinner vakna 1-3 ggr innan Emilia vaknar vid 8-9. Men inatt var hon dryg och höll sig vaken till 06:10!! Kul unge..

Postat av: Sophy

M & C: Jaa ni e ju skithäftiga..och jag med..hehehoho!! =) Jag hoppas verkligen att lägenheten blir såld..annars blir jag arrrrg!!!

Puss på er!

2008-12-02 @ 12:09:07
URL: http://sophy.blogg.se/
Postat av: FiaJ

Vilken liten gobit ni har :D

2008-12-02 @ 16:08:09
URL: http://fiajj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback