Då var dagen över



Imorgon är det ny vecka..helt ofattbart va fort det här halvåret har gått...jag kan inte förstå att Noah snart är 5 månader! Tänk att vi har fått leva tillsammans med vårt lilla charmtroll i 5 månader!! Helt underbart!!

Visa dagar får man verkligen en tankeställare på hur bra man har, men samtidigt blir man rädd för att förlora det..det känns som att det kan gå så otroligt fort...idag har jag fått mig en sådan tankeställare...någonting har skett, som gör att jag i dagsläget inte alls mår bra..jag lider och är ledsen...jag finns här men ändå har jag så svårt för att veta vad jag ska säga och göra..det känns som att det inte finns några ord som jag kan säga för att göra allt bra...jag är dålig på sånt här..men jag finns, jag ställer upp, jag lyssnar och jag försöker!! Jag älskar er!!!



Haha, de e gott med majskrokar!! Lite roligt att dom fastnar på läpparna!

Idag har vi vart hemma hos mamma och matte! Mats bjöd in sig själv på mat igår, vi skulle laga, han skulle betala och vi skulle vara hemma hos dom...haha!! Han e rolig den där..=) Men va fasen, det tackar man ju inte nej till!! Vi slog på stort med hemlagad potatismos och ugnsstekt falukorv...riktigt smaskigt va de!! Sen har vi gett oss in på ett vad också...det är jag, Mats och Niclas!! Vi har en vadslagning om vem av oss som kommer gå ner mest i vikt fram till och med 28 feb! Vi har inte kommit fram till nåt pris ännu..men jag ska filura lite! Har ni nåt tips, får ni gärna komma med förslag! Vi har ialla fall vägt och mätt oss idag...och nu ska kilon och mage bort, så är det bara!! Jag ska vinna helt enkelt!! =) Önska mig lycka till!! Jag tänker dock mjukstarta nu, och sen från och med 1 januari tänker jag tokköra! Men motionen ska jag börja med nu, och från och med idag är de slut på kakor och godis!! Förutom i jul då såklart!! Någon som vill ha kakor?? I så fall är det bara att komma och hämta imorgon, dom kommer nämligen åka i soporna annars!!! Tror mor skulle hämta lite, men jag måste bort med de härifrån, annars kommer jag aldrig kunna stå emot, speciellt in med tanke på att jag har en hel burk Chocolate Chip Cookies i frysen!!




Måste ju bara visa en bild på Noah från Namngivningen! Var han inte göörsöt så säg!!
Inlägget dyker upp snart också..och mer bilder!!

Kommentarer
Postat av: anki.

Åh vilken stilig kille =)

Postat av: Linda

Men gud så lång han har blivit!! Å va stiligt med finbyxor, skjorta o väst!=)

2008-12-15 @ 16:34:20
URL: http://lindanordquist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback