Lista

Okej, jag har list-mani nu för tiden..här kommer en till lista, även den snodd från Sara!

Ta fram din mobil och skriv ned namnet på den i telefonboken som ligger som det numret som står här:

17. Carro
40. Hunken
37. Hasse
36. Hanna Nicklasson
48. Jenny Hallberg-Svensson
35. Hanna Hägglund
24. Eleonor
66. Lovisa
72. Malin Kusin
54. Katrin Jobbe
21. Dallas


Har du pussat nummer 72 (Malin Kusin)? Jaa de e ju min kusin så det har jag säkert gjort. Nu har däremot inte träffat henne på X antal år, så jag vet inte ens vad hon har för sig..tror att hon håller till i Stockholm. Apropå pussat så vet jag ialla fall att hon var rädd för mig när hon var liten för jag sprang runt och bet henne hela tiden...Dum ja va!!
Vilket är ditt bästa minne tillsammans med nummer 36 (Hanna Nicklasson)?
Haha jag har massor med härligt minnen med den här tjejen. Dels när vi började lära känna varandra i Åre 2007, och ännu mera från i år på N0llningen. Sen dess har vi umgåtts och gjort massa med skoj!! Jag vet massor om den här tjejen..;0)
När ska du träffa nummer 48 (Jenny Hallberg-Svensson) ?
Ojdå, det vet jag faktiskt inte. Vi gick i samma klass förut och hennes ex spelade i samma lag som Simon så då umgicks vi och träffades en del..nu ses vi väl mest på fester..
Är nummer 54 söt (Katrin jobbe)?
Jaa de e hon!! Speciellt när vi är på bandy! Haha!! Har ett härligt minne från i våras/mars, när vi var i Edsbyn och tittade på sista semifinalmatchen mellan SAIK och Edsbynd..Jag var, tro det eller ej, chaufför och hade Lena och Katrin med mig, som satt och drack minttu och Pucko hela vägen..när vi kom fram stog dessa två härligheter och sjöng SAIK-sånger på läktaren hela tiden. Meen när de visade sig att Edsbyn vann, vände Katrin och började sjunga Hejja Röd-Blå istället...hela bilturen hem sjöng hon samtidigt som hon letade sina nycklar hon tappade bort en sisådär 50 ggr på turen hem!! Såå jaaa hon är sööt!!
Vad var ditt första intryck av nummer 35 (Hanna Hägglund)?
Oj, det kommer jag inte ihåg faktiskt. Det är Simons syster och första gången vi träffades (okt-04) åt vi glass och chokladsås. Tror det var så att dom kom ner till Gävle för att hämta Simons mamma som skulle upp dit till dom. Det är en jättego tjej som nyss har fått en underbar liten dotter!! Första intrycket kommer ja dock inte ihåg!

Hur träffade du nummer 17 (Carro)?
Carro träffade jag första gången när jag började plugga. Vi hamnade i samma n0llegrupp. Vi hängde ihop det första året och festade massor tillsammans. Sen hoppade hon av skolan och flyttade till Söderhamn och nu har jag inte så stor koll på vad som händer henne tyvärr..
Gillar du nummer 21 (Dallas)?
Jaa de gör jag absolut! Det är Mias sambo!! Så honom träffar man en del!!
Har du träffat nummer 40 (Hunken) den senaste månaden?Haha, jaaa massor!! Vi bor ju tillsammans under samma tak så det är väl inte så konstigt i och för sig!! =) O så att ni vet är det HAN som har döpt sig till Hunken!!
När såg du nummer 72 (Malin Kusin) sist?
Inte en blekaste, det var många år sedan..tyvärr..
Har du varit i nummer 66 (Lovisa) hus?
Nej det har hon inte, inte i den här lägenheten ialla fall..men i den förra var hon. Detta är min brors förra tjej..varför hon är kvar på min telefon vet jag inte riktigt..=)

När är nästa gång du ska träffa nummer 24 (Eleonor)?
Kan jag inte svara på. Pluggade med henne i våras, men nu har hon flyttat till kärleken i Karlstad. Kanske att jag ser henne nåt på någon föreläsning i skolan.
Är du nära vän med nummer 37 (Hasse)?
Hasse är Simons pappa och ja jag är nog rätt nära vän med honom!! Tycker om att umgås med dom ute i skogen och åka iväg på massa resor! Senast var vi i Umeå, vi här även hunnit med att vandra i norska fjällen och att åka till Azorerna. Så han är en nära vän!! Och idag fick vi även en gåva av honom som både jag och Simon är otroligt tacksamma över!!!

Har du gått på bio med nummer 40 (Hunken)?
 Ja, de e ju som sagt min sambo då då, så JA vi har varit på bio mer än en gång!.

Skulle du kunna gå ut med nummer 17 (Carro)?Alltså gå ut på krogen tar ja de som då..och ja de skulle ja väl kunna göra..Men vi har ju inte riktigt någon kontakt nu för tiden, så de kanske blir svårt.

Vad pratar du och nummer 54 (Katrin jobbe) oftast om?
Hmm ja de e nog jobbe och Bandy
Känner du nummer 48 (Jenny Hallberg-Svensson)?
Njae, alltså jag känner henne och vet vem hon är. Men jag känner henne inte på sånt sätt som jag känner en nära vän.

Skulle du kunna ge nummer 21 (Dallas) en kram?Ja de e klart, bara ja får lov för Mia så..;0)

Hur är vänskapen mellan nummer 36 (Hanna Nicklasson) och 54 (Katrin jobbe)?
Jag skulle väl säga att den är obefintlig. Dom vet inte ens att den andre existerar.

Hur länge har du känt nummer 35 (Hanna Hägglund)?
Jag träffade henne första gången okt 2004..men då kanske vi inte kände varann så bra, så sen 2005 nån gång kanske..

Har nummer 17 ett förhållande (Carro)?
Ja jag tror det..vad jag har förstått så ska dom nog ha en liten bebbe också! =)

Har du velat slå 66 (Lovisa) i ansiktet?Hmm kanske inte slå i ansiktet! Men jag har varit riktigt riktigt irreterad på den tjejen!
Hur träffade du nummer 24 (Eleonor)?
Vi har läst samma kurser på högskolan så vi träffades där! En härlig och glad tjej!! =)


ojoj, va mycket info..har kommit på att de finns några som jag kan radera på min telefon..för dom ringer jag aldrig till..kanske är dax för en genomgång..=)

Nu ska ja till Fjärran Höjder och få en ansiktsbehandling!! Niice!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback