Söndag

Sista dagen på den här veckan, imorgon är det en ny vecka som jag inte ser framemot!! Miniventilering på torsdag..Jippiey, eller så INTE! Vill inte alls göra de..men va har man för val! Säger bara TUR att jag inte fick magsjukan då! Meeen man ska väl inte ropa hej än...
 
Hade de riktigt skönt igår...låg i soffan och kikade på tv och film hela kvällen..utan minsta lilla ågren för de..=) Ibland är de riktigt skönt att bara få mysa lite med sig själv..=)
Ikväll blir det i stort sett desamma, förutom att jag hade tänkt städa undan här lite, ser inte såå hemskt ut, men tillräckligt för att jag ska må dåligt över det, och så MÅSTE jag plugga!! Åtminstone vår uppsats ska ja sätta mig med! Sen får väl vi köra stenhårt imorgon innan vi lägger in uppsatsen på BB..

I veckan måste jag ta tag i allt med fack o a-kassa o grejjer att göra. Så att det är ordnat sen till december..hoppas verkligen att jag kan få möjligheten att stämpla upp till 100%, skulle kännas fin fint! Men frågan är om jag ska vara med i Lärarförbundet, eller Lärarnas Riksförbund...vet inte riktigt vad skillnaden är heller...vet ni??

Okaj...städtajm??!?

image342

Åå jag längtar efter att få julpynta!! Undrar hur det kommer se ut här i år? Det blir inte som förra året (bilden) med tanke på att inga av dom möblerna e kvar..haha.. Men julgran kommer det att bli i år ialla fall, med tanke på att julen kommer firas här hemma!!! Jippeiey!!! =0)

Kommentarer
Postat av: Cissi

I lärarförbundet får alla som jobbar inom skolan vara med. I riksförbundet får bara lärare vara med (inga rektorer och andra högre uppsatta). Det är typ den största skillnaden!

Postat av: Mia

Och lärarförbundet är mer inriktat på förskollärare och tidigarelärare än riksförbundet, har jag hört. Det sägs iaf att som förskollärare ska man vara med i lärarförbundet. Kramr!

2007-11-15 @ 18:20:01
URL: http://mija83.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback