Vilket jävla fiasko!

De snöar ju för faan ute...
S N Ö A R!!
Va e de här...hela veckan har det vart vårväder och typ 12 grader varmt...
Så vaknar man idag o så e de vitt ute..
D E P R I M E R A N D E!!
Hoppas för guds skulle att det inte håller i sig allt för länge!! Jag vill ha vår nu, så man blir pigg o glad.. de har märkts den här veckan va bra man mår när de e fint väder ute!

Idag e de bandyfinal.. Edsbyn-Hammarby
Jag e kluven över vilka jag hejjar på..visst, jag avskyr ju Hammarby..Men de vore ju tråkigt om de åker ur bandyserien nästa säsong..vilket kan hända om de inte vinner idag, för att de har en ekonomisk kris.. och finns det inte nåt lag från storstan med, så kommer man snart glömma bort att sporten bandy finns! Vilket man nästan redan gjort, bara små notiser i tidningarna...skämmes!! O med Hammarby borta, lär d ju bli ändå mindre.. grrr!! Å Byn kommer ju bli så kaxiga om de vinner igen..4:e raka då.. hmm..njae jag e nog neutral ja, de lag som vinner får helt enkelt vinna..men joo lite hejjar ja nog på Byn ändå! Jo d gör ja!!

Ja just ja!! De bara måste ja ju tala om!! Årets man i svensk bandy!! Kan ni gissa?! S J Ä L V K L A R T en S A I K A R E!! 2002, 2003, 2004 och 2005 vann Magnus Muhrén utmärkelsen och i år vann hans "rival" priset! Partik Nilsson! De där med rival kan jag förklara en annan gång.. vet inte riktigt om jag vill lägga ut sån info här på bloggen...Men jag kan ju säga som så, att Muhrén är på väg hem till SAIK igen, och i och med det är Nilsson tyvärr påväg bort...

Idag blir de mycket sport för mig.. först e de ju bandyfinalen ja måste se på.. meningen var att vi skulle åka dit, men Simon fick inte ledigt från jobbet, så då blir de tv-tittande.. sen e de ju HV-Brynäs..sista avgörande kvarten..skulle ju vara kul om Brynäs vinner den.. de skulle va skoj om de vinner SM-guld.. vilken fest de blir då..=)
Sen ska ja till träffen och titta på kvalet till Elitserien (innebandy) mellan GGIK-Färjestaden! Skulle ju vara kul om Godis vann... trots att jag avskyr i stort sett hela laget, förutom Becker och Leijon då, men annars e de såna svin som spelar där...suck!!

Den här helgen har i övrigt vart riktigt lugn.. jobbade i fredags och sen var vi bara hemma och tog de lugnt. Igår var jag nere på stan och tänkte shoppa! E i sånt behov av kläder, så ja förde över lite pengar och åkte ner på stan! Men såklart när man verkligen VILL spendera pengar, så då hittar man inte nå roligt. De blev ett par nya svarta jeans, en vitt cardigankofta, dagcreme från Make Up Store, Mascara, halsband, trosor...sen hann ja inte med att köpa mera..;0)
Jag vill ha:
♣ ett par vårskor
♣ ett par nya stövlar
♣ ett par joggingskor
♣ en skinnjacka
♣ en lite sportigare vårjacka
♣ tröjor att ha till vardags
♣ tröjor, klänningar och kjolar till fest!
♣ jeans
♣ plånbok
♣ väska

ja ni ser ju, en hel radda grejjer letade jag efter igår, men fann inget.. jag måste nog bege mej till Stockholm tror ja.. när ja nu ska hinna med de.. e upptagen fram till sommaren nu..hehe..

Näe ni, nu har det här blivit ett låååångt inlägg, så nu ska ja sluta skriva, dessutom har ja en hund liggandes på magen, så de e inte så lätt att skriva längre..

Idag åker föressten Hanna o Erik till Paris..kuuul för dom! Ja vill också!! Å imorrn åker Cissi och Toni till Mexico..ååå alla åker, ja vill! Hoppas ni har d trevligt alla fyra!! Å Hanna när du kommer hem, då jädrar e de fest hos Mia som gäller!!!

Puss o Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback