Plugg, prommis o Jobb

Så kan man kort och gott sammanfatta min dag! Plugg, prommis och jobb!

Träffade Sandra på bibblan klockan 10.00 för att plugga vårt So-arbete! Går riktigt bra faktiskt, och jag tror att vi kommer kunna använda oss av det här i vår undervisning sen när vi är fördigutbildade, och det känns ju bra!! Så ringde Mia mig och frågade om vi kunde ta en liten prommis, så när ja kom hem, bytte ja om och så mötte jag, Simon och Nemo upp Mia vid 13.10...eller ja, meningen var att vi skulle möta upp henne ute vid vägen...meeen som vanligt var vi sena! Simon den här gången faktiskt! Så Mia han komma hit o hämta upp oss!! Sen gick vi utefter ån, och in mot stan och vidare till Boulognern.. lekte och busade lite, och JAG gjorde världens vurpa..hahaha!! Fötterna bara försvann på mej juh!! Och Nemo han skulle i och bada han med alla änderna...hehe!!
Sen vände vi hemåt igen, och stannade på Stortorget och köpte glass, så satt vi i skolan o mös ett tag! Sen lämnade vi Simon som skulle träna, och jag, Mia och Nemo började knalla hemåt igen! De e så fint o mysigt att gå där efter ån tycker ja.. synd bara att de inte e nå liv o rörelse...tycker ja de kan bli ändring på..=)
Vi var hemma igen 15.20...såå över två timmar var vi ute o knallade..bra av oss!! ;0) och 16.00 skulle ja börja jobba, så de va bara o slänga på sig jobbarkläderna och köra rally till Sandviken de.. sen har ja spenderat tiden fram till 23.00 där.. o nu ligger ja här hemma på soffan och ska snart gå och sussa i sängen!!

Går i skolan mellan 9.15-12 imorrn, och sen börjar jag jobba 13-22.15...snacka om att ha de fullt upp..haha!

Jaa de har ju ialla fall vart en kreativ dag idag..12 639 steg, likamed 9 km!! Bra Sophy!! =0)

Kommentarer
Postat av: Cissi

Ja jag blev verkligen överraskad :-) Ska bli spännande! Härlig vår promenad ni har haft idag, myys! kram

Postat av: Sophy

De kan ja förstå att du blev! Härligt härligt!!
mmm de va riktigt trevligt med en vår prommis..men inte faan höll d i sig länge!! Nu snöar de!! Va faan e de här!!

2007-03-18 @ 11:05:45
URL: http://sophy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback