Om lite allt möjligt..

De var ett tag sedan jag uppdaterade ordentligt här nu..jag har helt enkelt vart för lat!
Vädret har vart kanon de senaste dagarna och jag känner mig riktigt pigg och kry! Skööönt!

Men jag ska väl ta och uppdatera er litegrann då..

Lägenheten
Idag var vi och skrev kontrakt på vår nya lägenhet!!
Vi kommer flytta den 1 juni! Till en Trea!! Ska bli så underbart härligt!
Lägenheten är jättefin! Den ligger på Valbogatan 46, och är på 85 kvm. Stort vardagsrum i vinkel, stort sovrum, ett litet mindre rum, klädkammare, badrum med badkar..köket e  väl inte sådär jättefräscht, men de duger absolut åt oss! Vi är ju knappt i köket ändå! =) Kommer blir kanon att bo där! Centralt och bra också! Snacka om tur att få tag i lägenhet där!!
Vi har bara en hel del grejjer osm vi vill ha nu! Så måste vi ställa in resan till Åre med Malin, snyft! Jag som har sett framemot de såå mycket! Men man kan ju inte få allt!!
Senast 1 juni flyttar vi alltså..=)

Mias fest
I lördags va de dax för Mia och Annas fest. Det vart jättetrevligt.. fick jello shots..som smakade sådär..=) o så blev de en hel del annan alkohol också..=) Sen sjöng vi massa Sing Star och så blev det Solo sen! Hade jätteroligt!
Hanna frågade mig hur det kommer sig att hon alltid blir så full när hon festar med mej...de beror nog på att jag är så jävla bra..haha!!

Modell
Nu så, ska ni få höra nåt coolt! Tror jag har nämnt det tidigare att Malin drog me mig på Hårmodelluttagning i lördags..de var väl runt 60-70 pers där, jag och Malin var två av dom... Malin blev uttagen och inte jag.. jag drog en lättnadens suck..när någon hoppas på mig bakifrån och säger att dom har ångrat mig och visst vill att jag ´kommer på uttagning nummer 2 på söndan!! Bakis som fasen gick jag till uttagningen...Det står mellan mig och en annan tjej.. Tack vara att hon hade en virvel så valde dom mig!! MIG!! =) Hihi!! Så då blev de färgning av mitt hår i söndags och sen på måndan skulle de klippas och sminkas och grejjas... Visningen skulle hållas på Heartbreak.. Vi blev sminkade.jag med en hel massa glitter..=) och uppglädda i silvriga kläder...vi i vår grupp..som var Futurism Sen kom de!! Vi skulle ut och promma på en catwalk! jag trodde jag skulle svimma...såklart var det jag som skulle börja gå!! HJÄLP!! jag var såå nervös...men de gick otroligt bra..och jag gjorde inte bort mig!! Gratis klippning, färgning och produkter för 500 kr, var de absolut värt! En upplevelse och jag är göörnöjd!! med mitt hår alltså..=)

Tisdag
I tisdags hade vi lite avsked och födelsedags kalas med Mia! Hon fick lite presenter och sånt o så fikade vi och snackade!! Det kommer kännas tomt här hemma utan dej gumman!! jag kommer sakna dej och våra tv-kvällar..och sen när du kommer hem igen, då har ja lämnat dej här uppe på Brynäs...;0( Men om du saknar oss för mycket, så får du ta fram låtsaskompisen som du fick;0) Då vet du att jag är där med dej!!! Lööööv u o ta de lungt där borta nu !=)

Hannisen och Erik var också här vi satt och spelade spel och kort, och simon och erik flamsa som två små barn..gaah!! =) Tur att ja har dej kvar här hemma Hanna!! =0) Min blivande granne..;0)

Igår
Igår så käkade vi Tacogratäng tillsammans med Hanna, Erik och Johan...så tittade vi på lite fotboll och spelade skipbo! =)

Idag
Morgonen började på högskolan! Vi har grupparbete att göra, och det känns kul att göra de, för vi vet att vi kommer ha användning av det sen när vi kommer ut som lärare... Jag tror att vi kommer fungera kanon i vår grupp..de känns jättebra, även fast vi kommer ut på villospår hela tiden..haha!! =) Efter plugget kom Simon och Lelle tillsammans med Nemo och mötte upp mej vid skolan, så tog vi en prommis i Boulognern.. sen vart de hem en snabbis och sen till Sandviken för att jobba... Nu ligger ja i sängen och skulle ha sovit för längesen tänkte ja, men de blir ju aldrig som man tänkt sig..=)

Helgen
Imorrn blir de nog bara lungt, ska ju jobba på dan, men sen ¨ker ja nog bara hem och slappar..på lördag ska de förberedas inför söndag..då åker vi till Vemdalen!! Å lördagkvällen kommer spenderas i Sandviken! Sen bär de iväg tidigt på söndag morgon! Kommer bli skitkul! Mamma, Mats, Thompa och Mange! =) Jävlar va kul vi ska ha! Men de berättar ja mer om sen när vi kommit hem!

Näe nu jädrar ska ja sova!!

Alltså tjejen, tänker du inte på att folk blir sårade
Förstår du inte vad känslor är
Hur kunde du vara så jävla otacksam
med tanke på att du blev så otroligt bortskämd
Ingen e gladare än jag över att han äntligen insett vad du går för
Äntligen!! Efter halva gänget!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du får ta och lägga ut bild på håret!

2007-03-30 @ 13:46:40
Postat av: Sophy

Jaa jag får se till o göra de..=) vem de nu är som önskar de..;0)

Postat av: Cissi

Åå vad spännande med hårmodell! Du fick en bättre upplevelse av det än vad jag fick när jag var hårmodell. Jag fick rosa(!) hår med flamingorosa- slingor! :-/ Sen var det olika sneda uppklippningar, inte det snyggaste om jag säger så. Men men, en erfarenhet rikare blev jag och ett löfte om att aldrig mer vara hårmodell :-)

2007-04-10 @ 14:07:55
URL: http://cissie.blogg.se
Postat av: Sophy

Haha, oj jävlar, de lät ungefär så som jag hade förväntat mig...jag var ju livrädd ja, men som tur va gick de riktigt bra! =) Får komplimanger från både jobbarkompisar och kunder, då e de skoj..hehe! =)

2007-04-10 @ 22:52:55
URL: http://sophy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback