Lite smått och gott!

Dax för lite uppdatering igen då, och Malin, NEJ jag ska inte skriva om bandy den här gången.. de e d slut med nu!!
Tänkte först tala om att jag o Simon såg två jättebra filmer i lördags.. vi  hade en myskväll på tu man hand i lördags..lagade potatisgratäng och lövbiff fyllda med vitlöks och taco ost! Mmmm så gått va de! Sen hade vi hyrt två filmer som vi såg på..Click, som d flesta säkert hört talas om, den va mycke bättre än vad ja först trott..o man fick sig en tankeställare.. Sen hyrde vi en film som hette Imagine Me & You!! Riktigt riktigt bra film!! Se den!!

Idag har ja vart på gymmet..äntligen kommit igång igen..riktigt skönt va d också...nu gäller de bara att hålla i igen... de e ju inte de lättaste när man både ska hinna med skola, jobb, plugg och träning..hmm..men men..de ska nog gå bra...=)

Vi var och tittade på en lägenhet idag! Riktigt fin var den! Så imorrn ska vi ringa och säga att vi vill ha den..sen får vi se hur de går med allt.. jag hör av mig lite mer med info o så när vi vet.. men skulle vi få den kommer vi mycket mera centralt och nära till allt...;0)

Pratade med Malin för en stund sen, och nu e de klart att vi kan komma till Åre när dom e där!! Så då åker vi direkt från Vemdalen till Åre..=) Men måste bara prata med Simon så att de fungerar, men de e så gott som klart..Skoj SKOJ!!!

Har vart i Valbo o letat lite kläder idag..vet inte vad d e me mej..men ja vill bara shoppa shoppa å shoppa!! Men ja hittar inget..men lite snål e ja allt ändå...haha..=) Men skulle vara kul med en ny garderob! Jätte jätte kul!!
Finns rätt mycke snyggt nu, men ja tycker inte d passar på mej...Hade tänkt att ja skulle hitta nå skojjigt till Mias fest också.. men vete sjutton va ja ska ha på mig.. skulle vilja ha klänning eller nåt sånt.. Men vi får se..Inte kan ja planera me Hanna heller, för den lyxungen hon e i Paris hon!! dåååligt nice!!! Ja cill också!!! =)
Hoppas ni har de riktigt mysigt o trevligt!! Å Cissi o Toni är i Mexico...fyyy vilket lyx!!! Själv e de plugg som gäller bara..

Imorrn e de plugg me Sandra som gäller..går riktigt bra me vårt arbete tycker ja! Sen ska ja till Viken o jobba...16.30-22.15... på onsdag e ja helledig..om vi blir klara me arbetet imorrn..annars blir d lite plugg på onsdag me.. men d blir inget jobb ialla fall..men tors o fredag ska ja jobba..har jobbat rätt mycket nu i feb och mars, så nu kommer d bli kosing på kontot sen..niiiice..;0)

Näe, nu får d vara nog!! Hoppas de va lite roligare än snack om bandy ialla fall..haha!!
Puss o Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback