D var d

Jahaja, de e väl bara att gratulera Edsbyn till platsen på Studenternas då, sen om de är rätt eller fel tål ju att diskuteras! Jag kan ju inte påstå att dom är ett mycket bättre lag än SAIK ialla fall..Men en sak är säker, jag förstår att de vinner på hemmaplan! För snacka om härligt publikstöd alltså!! Vi försökte så gott vi kunde vi, och har börjat fiffla på nya ramsor till nästa säsong, för d behövs..;0)

Hade ialla fall d trevligt med Katrin o Lena..haha!! Va roliga ni e! ;0)
Jaja, de e bara o blicka framåt till nästa säsong nu..Då e de dax!! Gäller bara o spela taktiskt, så man inte behöver möta Edsbyn i semin...E ganska säker på att de hade vart SAIK-Byn i final i år om de inte vart för att VSK valt Hammarby på sin sida.. men men...så e de!
E bara att önska Edsbyn lycka till på Studenternas på söndag! Men stå för faan på benen så de blir en rolig match att se på!!

Tack SAIK för denna säsong! " Vi älskar er ändå....."


Kommentarer
Postat av: Malin

Hej stumpan!!
Hoppas att allt är väl med dig! =)....Själv har jag beslutsångest kring flera jobb, kan förklara mer när vi pratas vid....PUSSS

2007-03-14 @ 11:51:17
Postat av: Sophy

Jaa de får du ta o göra!! Men ja läste i Cissis blogg vad de var förjobb! Så de e bara attgratulera.. men akuten...iiaah va jobbigt!! Men de klarar ju du!! Nu lär vi ta o promenera snart!! Pusspuss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback