Tidsfördriv

Har inget speciellt att göra just nu..så jag har suttit och surfat runt på lite olika bloggar..
Har dock inte hittat nån speciell.. bara massa fjortisbloggar som man garvar ihjäl sig åt när man läser..suck!
Jaja, de gör nog säkert folk åt mig med..

Snart ska vi åka till gymmet ialla fall..fast ja e så himlans trött och har träningsvärk, så de ska bli intressant att se hur de går faktikst!

Åå jag längtar till min semester!! Den kommer bli i anslutning till midsommar! Så då blir de ju, som jag skrivit tidigare bilfärd ner till Hasslö, som ligger utanför Karlskrona, tillsammans med Hanna, Erik, Lelle, Linda och Johan..där vi ska träffa Simons kompis Johan, ska bli jätteskoj, har aldrig träffat honom, men har hört att han e en bra kille..haha så ska vi ut och segla i en stoooor segelbåt!! Ska bli så underbart! Har alltid drömt om att åka ut ett härligt gäng på en segelbåt och njuta, och nu blir de verklighet på självaste midsommar!! Såå jävla härligt! =0) Kommer bli så kanon!! Sen har jag och simon semester veckan efter midsommar, så då bilar vi vidare därifrån till Åmål..får se om vi tar ett stopp i Helsingborg hos Anna på vägen dit, och kanske en natt i Halmstad eller nåt sånt också...o sen åker vi till Simons underbara stuga! Så blir vi där några dagar, och sen åker vi till Simons paps och beger oss till Norge där vi ska vandra lite i fjällen och åka forsränning tillsammans med hans kusiner m.fl.. jorå såatte..de känns som vi kommer få en riktigt härlig semestervecka! =)

Fram till dess e de en massa andra saker planerade också... Valborg, Lindas konfirmation, thomas 40-års fest, Anki och Thomas bröllop, Lindas student å så vår flytt!!!!!

Nu ska ja äta nåt, sen ska vi till gymmet!!
Kramen

Kommentarer
Postat av: Simon

Hörru...sååååå stor är inte båten...förklarade ju både för dig ch hanna och erik att ni inte ska ha färje förväntningar!

Postat av: Cissi

Låter helt toppen! Hoppas vädret blir soligt och varmt, tänk vad härligt det blir för er då! mysigt med segelbåt. Och hela semesterveckan låter spännande :-) Forsränning har jag alltid velat testa på. Kram

2007-04-21 @ 11:21:04
URL: http://cissie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback