Kryssen

Sådär ja, då har man ätit en hotellfrulle då, smask smask!

Tänkte att ja skulle uppdatera lite med allt som hänt på sistone!
Kom ju på att ja inte har berättat om kryssningen än heller.. de e väl i och för sig inte lika kul nu när det inte är färskt, men jag kan ju säga att de var sååå lyckat!!
Sov i sandviken natten mot lördag, för att vi skulle hamna på samma buss.. satte oss till rätta i bussen, på de platser där man inte skulle synas om man drack en droppe alkoholhaltiga drycker..;0) Så ropar chauffören ut att man inte får dricka i bussen bla bla.. efter stoppet i Gävle pratade han åter i mikrofonen denna  gång med orden: Eftersom vi har så fint väder idag, passar de ju fint med en öl, så vi tar bort förbudet! Jihhoo..=) Inte för att vi brytt oss ändå, men nu behövde vi ju inte smyga!! Efter 5 timmar i buss, som ändå gick relativt fort för vi snacka så mycket var vi framme på terminalen..där fick vi vänta way to long..med bara 3.5% hahaha.. men de gick de me!! Tillslut fick vi gå ombord på båten och upp till vår hytt, på 9:e våningen!!! Vilka jävla hytter vi hade!! 2 personers hytter med fönster och alla hade vi efter varann..kan ju säga att de blev en hel del spring mellan våra hytter, och dörrarna stog på vid gavel hela resan!! Vi brudar tog en sightseeing på båten och shoppade taxfree innan vi snyggade till oss för Smörgåsbordet!! Vilken succé, kanonmat var de, jag åt så ja höll på o dö...så gjorde jag som tanterna som bodde bortanför oss...plockade med mig lite brieost och kex i väskan..hahaha!! Sen va de krog och dans för hela slanten!! Vi sjöng karaoke, shakade some ass, drack lite, shakade lite till, drack lite, shota lite, dansa lite, kissekatten gick och lade sig..o så fortsatte danset.. Dom spelade så grymt bra musik och drinkarna smakade mumma...=) Några gånger sprang vi UPP till vår hytt och shota lite Salmiakki för att bli lite fullare..haha!! Fattar fortfarande inte att moster Anki fick i sig så mycket...trodde hon skulle decka av..haha!! Vi hann med att drycka lite för M som raggade järnet också..haha.. men  d gick ju sådär för oss..haha...o brorsan...jaa han e brorsan han..hehe... När klockan blev 4 slutade musiken och vid begav oss tillbaks till hytterna för lite nattmat och öl.. sen 5 blev de sova av.. pigg som en lärka dan efter..hehe.. näe men nästan ialla fall..och så blev de shopping o mat och Smirnoff och drink innan bussen hem...
Behöver jag säga igen att vi hade sååå jävla kul!!
Vi har redan börjat planera nästa kryssning..så kul när vi kan hitta på så mycket skoj tillsammans trots att vi är utspridda i åldrar från 20-50 år! De ni!

Igår va de ju "samma gamla gäng" så partajade igen, när de var 40-års fest för Thompa P.. Fast   inte bror o M och inte A och T för dom skulle bort..men jag och Simon, mamma mats, lotta och niklas partajade på rätt rejält!! Vi stog o shakade till Per Gessles musik DVD här hos mamsen så fönstrena höll på o krossas!! Så himlans roligt hade vi.. Sen tog vi taxi till Livingroom/Marquee... Uppe i den vuxnare delen satt en trubadur och sjöng..superbra verkligen!! Och där nere va de discomusik!! Kom på mig själv att tänka att de här är fasen bättre än nåt av uteställena som finns i Gävle..försökte få bort tanken, för va fasen..Sandviken liksom..men kom på mig och tänka de igen!! OCH faktiskt..såå jädra bra var det på "Prinsan" igår...och jag tror minsann att jag härdanefter ska försöka få med mej folk dit..för de va såå mycket bättre än Gävle!

En helt lyckad helg so far..  idag ska vi ut till stugan och fira min mormor som fyller år.. och sen blir de hem till Gävle för å förbereda sig för morgondagen! MEN och ett stort MEN är ju att de ska bli 6 grader imorrn...och vi ska vara ute hela dagen...suckk!!!!

Ja ni, nu vet ni vad som hänt på sistone..ska lägga ut lite bilder också kanske.. eller så lägger ja dom på bilddagboken..Ni som vill ha adressen dit får i så fall fråga..

Kram på er, och är det nån som har somnat, så jaa de gjorde inget, för de stog inte så mycket vettigt ändå!! Haha!!

Kommentarer
Postat av: Mia

Jag vill ha adressen!!

Postat av: Marie

Herregud Sophy va du gör mkt roliga saker hela tiden =) Hur har du råd, du e ju för tusan student tjejen.. hehe själv jobbar man o sliter o inte tusan hjälper det pengarna rullar ut innan dom ens kommit in på kontot.
Skulle va super roligt o se lite bilder från dina galna äventyr

2007-04-29 @ 21:26:37
Postat av: Cissi

Låter som riktigt lyckade partajer :-) Alltid kul att läsa din blogg. Jag vill ha adressen!!! kram

2007-05-01 @ 21:29:01
URL: http://cissie.blogg.se
Postat av: Sophy

Sådära, nu har ni fått adressen..=)
Jorå Cissi, de händer en hel del grejjer..=) hoppas du uppdaterar din blogg snart också...e kul att läsa den med!! =)

2007-05-01 @ 21:55:49
URL: http://sophy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback