Grannar

Det här med grannar är ju lite A och O! Vi har väl aldrig haft något större problem med grannar om man bortser från grannarna på Brynäs som kom och ringde på blodig titt som tätt! Men när man bott i lägenhet så har man ju inte brytt sig så länge eftersom man vet att man inte ska bo där resten av livet!

Här har jag dock planerat att bo en längre tid framöver och då är det bra med trevliga grannar! Jag har inte pratat med så många av våra grannar, kanske blir det bättre när det blir vår och sommar och flera är ute på gatan! Men det jag vet, där är att vi har Världens bästa grannar bara 3 hus ner! Där bor Madde, Jonas, Isak och Jakob. Att Isak är lika gammal som Noah gör ju inte saken sämre! =) Och dessutom kommer ju Jakob kunna sälla sig till storgrabbarna om ett tag också! =) (han blir för övrigt 1 år på onsdag! =) Att "den där präktiga" ;0) ♥ Madde och hennes fiskegalna sambo är lika trevliga och likasinnade som oss är ju heller inte fel!! =) Sen vi flyttade hit har det blivit många glas vin, mycket kortspel, mysiga tv-kvällar och en hel massa snackande tillsammans!! Lite middagar har vi hunnit med också!

Det är trevligt med trevliga grannar!



Vågar inte lägga in någon bild på föräldrarna, men här är ialla fall deras söta pojkar!



Idag har vi varit ute och åkte lite skridskor med Noah. Eller Noah har åkt och vi har hjälpt till! Det gick mycket bättre än förra gången han åkte, så nog ska han kunna bli ett proffs på det där =) Han klarade av att ta sig framåt och han hade en grym balans! Nog för att han mer gick än åkte, men så var det andra gången han hade dom också! Han var lite sur över att klubban och målet inte var med, så vi får väl ta med det en annan gång då =)
Försökte även ringa vår Familj! Familjen Gille har nämligen kommit hem från sin Smekmånad och vi ville leka litegrann, men det ville visst inte dom, för dom svarade inte på vårt samtal! =) Men det får vi ändra på någon dag! =) Noah vill leka med Carl och jag vill prata skit med Malin =)



Herr och Fru Gille!


Tänkte även ge er lite bilder från dagens skridskotur! Sen blir det nog sängen! Jag är sliten till tusen och har haft stickningar i näsan, huvudvärk och ont i kroppen hela helgen, men jag har bitit ihop =)






♥ ♥ ♥


Kommentarer
Postat av: cissi

Vad duktig han är eran kille!! :-)

Och jag håller med, trevliga grannar är verkligen toppen! Kommer sakna våra som bara den nu när vi flyttar :-( hade gärna tagit med dem ;-) Men vi håller tummarna att de nya blir minst lika bra. kram

2011-01-31 @ 12:07:01
Postat av: Farmor

Vad duktig han är

2011-01-31 @ 18:37:52
Postat av: Farmor

vad duktig han är

2011-01-31 @ 18:40:07
Postat av: Farmor

vad duktig han är

2011-01-31 @ 18:40:07
Postat av: Farmor

vad duktig han är

2011-01-31 @ 18:40:14
Postat av: Farmor

vad duktig han är

2011-01-31 @ 18:40:15
Postat av: Farmor

vad duktig han är

2011-01-31 @ 18:40:35
Postat av: Grannen :)

Men min älskade vän och granne vad glad jag blev när ja läste de här inlägget nu!! Blev till och med tårögd!! :) vi hade inte heller kunna fått några bättre grannar och vi är sååååå otroligt glada att det är just ni som har flyttat hit! Ni får ALDRIG flytta härifrån!! Har aldrig haft så trevliga spontana helger som sen ni flyttade hit! Saknar er ju i veckorna när allt jobb och en massa måsten gör så att man inte ses, men snart kanske vi kan börja med lite promenader! :) oj oj... De blev långt de här. Nu måste ja sova så ja orkar kalasa imorgon. Men de ja egentligen ville säga var tack för de fina orden! Och ni betyder massa för oss! Kram

2011-02-01 @ 23:28:59
Postat av: Sophy

Tack själv fina ni! Hade inte alls varit lika trevligt på gatan om inte ni hade bott här!! Jag ser verkligen framemot sommaren och alla mysiga grillkvällar vi ska ha!! =) Eller bara mysiga kvällar också! =) Kommer bli grymt!!!



Pussa och krama 1-åringen från oss!! Jag är ju sjuk och Simon ska iväg och spela poker ikväll, så vi kommer och firar lillkillen någon annan dag!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback