Skandal...

..Sofie! För att du inte har uppdaterat på hela veckan!
...Bloggläsare!! För att ni inte har kommenterat!

Sådär..då var skällningen avklarad!! =)

Veckan har gått smärtfritt! Inte hänt så mycket stort...jag jobbade tisdag morgon och fredagen fram till 12.30..sen tillbringades fredagkvällen tillsammans med mamma och Mats och vi åt Viktklubbs Mexikansk köttfärs med pitabröd! Gryyymt! =) Sen fick mamma och Mats leka med Wii Fit! =) Jag somnade på soffan..dödstrött så vi stannade över natten! Mamma och Mats var snäll och tog Noah i sovrummet, på deras begäran..=) Så jag fick sovmorgon! =) Niiice! =) Igår tog vi det bara lungt..mös, tränade på Wii fit och på kvällen åt vi lövbiff med potatisgratäng (Viktklubb recept, of course=) och hyrde film! Vi fuskade till det med lite godis också! =) Riktigt myspys var det!! =)

Idag har vi vart till grannarna en sväng..(Malin, Anders, Carl och Tyra) och sen har vi bara varit hemma och tagit de lugnt! I veckan blir det jobb mån 7.45-12.45, tis 7.45-13.45 och ons 7.45-12.45..ska vikariera i en etta!! Jag skulle nog kunna få jobba hur mycket som helst där tror jag! Dom är tydligen jättenöjda med mig...thihi..;0) Alltid roligt att höra!! I fredags bad dom om att få ge mitt nummer till högstadiet också..vi får väl se, de är ingen dröm att jobba på högstadiet, tror jag e för mesig för de..haha!! Men hon skulle lämna numret ialla fall!! Ska jag vara ärlig, längtar jag till mellanstadiet! Jag trivdes super där..både med elever och lärare!! Ska tillbaka dit 19-20 ialla fall...men förhoppningsvis nån dag till också..=)

Sen på Onsdag kväll åker jag och Noah ner till Helsingborg!!! Ska bli alldeles alldeles uuunderbart!! =) Ska bli sååå roligt att träffa Poffi igen!! Förhoppningsvis går det bra att flyga!! Något speciellt jag ska tänka på, ni som har flygit med småbarn??!!?! Nere i Helsingborg stannar vi ialla fall tills på måndag! Så de blir länge vi är borta från vår älsklingspapps! Men det ska väl gå de också!!

Med Noah är allt bra...de står nog inte på förrän han kryper nu..han drar sig framåt på golvet, och åt sidorna går det superbra...bakåt kommer han..och han trycker upp sig på knä...men än tar han sig inte riktigt framåt, såvida han inte har något att trycka ifrån med vid fötterna!! Annars är han fortfarande en glad skit...han har alltid ett leende på läpparna tror jag! Även när han vaknar!! Och så har han börjat pussas och ska gosa och mysa i famnen!! Det är väl bara njuta så länge han har tid med de..står väl inte förrän han inte alls vill sitta i knä nå längre!! Inga tänder syns till än, men han ska tugga på allt, så lite borde de klia där i munnen tror jag...nätterna fungerar bra igen..nu sover han hela nätterna, utan mat...! Skönt!! Han får i och för sig maten tätt på kvällen..men han behöver väl de för att stå sig...och då får han de! Bara han fortsätter att sova..haha!! Imorgon bär det av till mormor igen för lite bus..sen vet jag inte vad som händer..mer än att jag och Malin ialla fall ska ut på en prommis, så behövs de tvättas..har inte en aning om vad jag ska sätta på mig imorgon!!

Vi har ju föressten firat jul med Madde och Nova också..haha, bättre sent än aldrig!! Noah och Nova bytte julklappar med varandra!! =)

Ojoj, långt blev de igen..men blir så när man inte uppdaterar så ofta!

Nu ska vi mysa till ännu en film, hyrde nämligen tre stycken igår..=)
Uppdaterar med bilder senare!

Puss o kram!!





Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad roligt att det går bra med jobbandet och att de är nöjda med dig :-) Alltid kul med uppskattning!

Kram /cissi

2009-02-01 @ 23:28:21
Postat av: Therese

Ja, de är verkligen helt förkrossande att se sin lilla sån där... och vetskapen om att hon snart torkar ut gör en ju smått panikslagen... men som sagt, nu hoppas vi verkligen att trenden går uppåt.. =)



Jo, ja har faktiskt tänkt på de där med att du ska flyga och tänkte skriva några råd...

Hmm...

om hans fontanell inte har växt ihop, behöver du inte oroa dej för att han skulle få ont i öronen, då det tryckutjämnas automatiskt...

Ha med dej nån liten leksak som han tycker om att leka med som du kan underhålla honom med vid start och landning då han måste sitta i ditt knä. Jag vet ju iof inte hur aktiv han är, men Alva har ju en tendens att vara ganska aktiv och sitta stilla i mitt knä är inte direkt hennes favvosyssla.. =)

Ha en bärsjal eller bärsele som du kan bära honom i när ni ska på planet och så... då kan du lättare få med dej ditt handbagage och så...

Åk dit i god tid så att du hinner packa in vagnen och så i säcken (om du nu ska ha med dej vagn??)

*ha med dej mycket ersättning/mat på planet, man vet aldrig vad som kan hända... Vi hade även med varmt vatten i termos så att man slipper hitta micro där...



jaa... jag vet inte vad jag ska säga mer.. men om ja kommer på nåt med hojtar jag till.. eller så får du fråga mer... Lycka till nu så mycket och hoppas att ni får det mysigt nere i helsingborg!!

Alva pussas och kramas tillbaka... men de gör hon när hon blivit helt frisk så att han inte blir smittad... =)

Postat av: Therese

jaha.. svaret kom visst upp här ändå... märkligt!!

Jo, ja förstår de där med att de är tungt att bära på honom.. erik tog den biten sist.. Vad väger killen nu??



Kram kram

2009-02-04 @ 15:50:42
URL: http://pyretsparon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback