Melodifestivals fiasko - skandal!!

Jag är en sån som klagar men som inte ringer! Fine, skäll på mig!! Men va i helvete tänker svenska folket med!?!?!?!?!? Dom två SÄMSTA låtarna, är i duell!!!! Emilia och Caroline af (F)ugglas!! Ska nån utav dom till final alltså...vad sjutton är detta!??! Nina och Marie Serneholt var ju sååå mycket bättre!!

Och vad är det här med dueller för påhitt då?! Är det inte meningen att dom TVÅ som får mest röster ska gå vidare...och inte, eventuellt, ställas mot varandra?!

What?!? Internationell jury!! Som väljer Ugglas!! Oh my god!! Vart är världen påväg nånstans?!?! Som att det är en låt som kan slå internationellt!!! Äh jag ger  upp...vad är det för mening!! Nääe nu är det ett faktum, Simon jag håller med dig!!!

Melodifestivalen SUGER!!!!


/Två brudar kan inte ha fel!


Kommentarer
Postat av: Sofie

Håller med...känns helt sjukt...speciellt att juryn valde Snälla?! Dem vill ju såklart att det ska gå så dåligt som möjligt för sverige.

2009-02-08 @ 00:17:55
Postat av: Hanna

Hej! Jag tycker inte att det va en sån stor skandal. Caroline af Ugglas kan jag inte med alls, men Emilia tycker jag va duktig och jätteglad! =) Tur att inte Marie Sernholm kom med iaf! Det är min bestämda åsikt. =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback