Mammas "lilla" kille! <3

Igår var vi till BVC igen för att väga och mäta älsklingskillen!!
HÅLL i er nu!! 72 cm OCH 9785 gram!!! Snart är han över tio kilos strecket..=) 
Inte undra på att han växer ur alla kläder!!
Men han följer sin kurva klockrent och BVC-sköterskan sa att han är PERFEKT =)
Vi behövde inte alls oroa oss för att han var för stor..hon menade på att han inte var tjock utan bara rejäl och att det förmodligen fanns lite muskler i lillkillen också eftersom han är så stark och reser sig upp och går runt m.m Så hon tyckte vi skulle vara glada över att ha en kille som mår bra och tycker om mat!! För det är mycket mer problem om det skulle vara tvärsom!! Så nu är det bara att  fortsätta som tidigare!! =) Skööönt!! Om lite drygt en månad tänker vi ändra kosten litegrann och byta ut ett grötmål mot riktig mat, men de skulle vi göra när han närmar sig 8 mån..så vi kör på såhär ett tag till! =)



Coolingen kör bil..=)


Kommentarer
Postat av: Hanna

hahaha, nu väger du seriöst lika mycket som lisen, på ett u iaf och du är 9 mån yngre! du har iaf inte ärvt lisens och simons litenhet. detta kommer bli en stor och stark karl! du brås nästan på johan...! =)

Puss på dig gullunge! vi längtar efter er!

Postat av: Anonym

haha.. coolt!! Härligt att han är så matfrisk eran stora pojke!! =) Som du skrev, det är helt klart inte kul när det är tvärtom... det har vi erfarenhet av här... Kul, vi ska antagligen oxå till åmål över helgen..!! Hoppas ni får de trevligt!!

Kramar från mej och pussar till Noah från Alva...

2009-02-17 @ 10:07:03
Postat av: Tina

Åhh så härligt med en knubbis. Min Max är oxå en matglad kille och det har synts ända sen han föddes. Men det är skönt att dem har lite att ta av när dem blir sjuk, som min Max nu, han vill inte äta men han har ju att ta av så satt säga så det är ingen fara. Men jobbigt ändå såklart för man vill ju att dem ska äta speciellt när dem ätit som en häst jämt innan.



Fick du mailet förresten?? Hitta du nå skoj??

2009-02-17 @ 19:24:16
URL: http://tiniwinisen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej på er!

Oj vad han växer Noah! Jag var till BVC med Alva igår och hon är 76,5 cm lång och väger 10,3 kg. Så det skiljer inte mycket! :) Men ju äldre dom blir desto mer växer dom ju ikapp. Men det går ju så fort!!

Hoppas ni mår bra!!

Kram kram

2009-02-17 @ 20:28:10
URL: http://jenkiz.blogg.se/
Postat av: jenny

Det är ju jättegosigt med knubbisar. Min Noah vägde nästan 12,5 kg när han var 8 månader och nu är han nästan "normal" enligt kurvan så det brukar jämna ut sig när de växer på längden.

2009-02-18 @ 10:32:16
URL: http://jenoli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback