Vad är det som händer?

Häromdagen skrev jag att blommorna blommade och det kändes som riktigt vår/sommar! Och vad händer, JO idag SNÖAR det igen!! Japp de e sant..de kommer ner snöblandat regn från himlen...de är nåt stort fel...17 maj!!! Jag har vart med om att de snöat den 15 maj, då hade jag dessutom tagit mitt premiärdopp den 10 maj, men va fasen...de har ju vart 20-25 grader varmt för några dagar sedan och nu är det 0 gradigt...Usch!

Jag och mamma körde en massa grejjer till nya lyan igår...stackars mamsen bubbade lådor och grejjer som en tok, eftersom jag inte kan hjälpa till så bra...men däremot så packade jag en hel massa saker, så nu är det bara ett lass kvar i gamla lägenheten...men vi har ju de värsta framför oss, packa in allt!!!!

Var hos barnmorskan igår, allting såg bra ut..hade gått upp knappt ett kilo sen sist, så nu ligger jag på +9, känns ändå helt ok! Får väl hoppas att jag inte går upp ett kilo i veckan dom sista veckorna nu då bara..Bara 8 v kvar nu..känns helt ofattbart! Sen kommer vi få veta va de är för litet knyte som bor här inne!!! Äntligen!! Bebben låg med huvudet neråt redan, de kan ju i och för sig hinna ändras än, men hoppas h*n ligger kvar!! De förklarar ju alla sparkar mot revbenen och trycket mot de nedre regionerna också...Aj så ont de gör ibland...de är nog en liten fotbollsspelare som bor där inne..;0)

Nu ska vi bege oss till Valbo..sen blir de till å dona i lägenheten!

Trevlig helg på er!

Kommentarer
Postat av: thyran

Jaa lite hemligheter lär man ju få ha ;)
Men du sofie jag tycker de är såå dåligt med uppdateringar.. du måste skriva lite så jag har något att läsa när de är lungt på jobbet! Kramen

2008-05-21 @ 13:50:02
Postat av: Mia

Hur går det med flyttningen? Hoppas allt är bra med er och att ni kommit i ordning i Sandviken! Kramkram!!

Postat av: Jenny

Men hej på dig Sofie! Det var längesen..

Tack så mycket och ett stort grattis till dig oxå! :) Vad roligt att ni ska få en bebis! Ni har nått underbart framför er!

Lycka till med allt!

Kram kram

2008-05-22 @ 17:29:34
URL: http://jenkiz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback