Lugn och skön lördag

Så var det lördagkväll..Simon jobbar och jag ligger på sängen med datorn i knä! Planerna för kvällen ser ungefär ut såhär..slapp, slapp, slapp! Ska snart sätta på en film och sen blir de ryggläge i soffan hela kvällen..med lite gotta och vindruvor. Blir nog varma mackor för mig ikväll också..såå gott ju!!

Under dagen så har vi hunnit med att gå igenom liite skit..blev inte så mycket som det var tänkt, för Frank messade och undra om vi hade lust med stan..och min plan var att gå ner på stan faktiskt för att hitta lite mammakläder! Behöver lite somrigt nu..så jag hittade en kjol och ett par trekvartslånga byxor som fick följa med mig hem. Hittade två tröjor jag ville ha också, men kände att ekonomin inte riktigt höll för de nu. Fast att det skulle vara behövligt!

När vi kom hem från stan slängde vi ihop en Rabarber och Hallonpaj..Simon o Frank va lite gottesugna! Och sen har de inte hunnit hänt så mycket mer idag..och inte kommer de hända heller!!

Ingen som vet någon som är ute efter att hyra en 3:a!?
Vi har fortfarande inte blivit av med våran och jag tycker de e helt sjukt..när jag o Simon letade större lägenhet så var de omöjligt att få tag på någon, men just nu verkar de inte som att nån är ute efter en trea! Den är ledig från 1 juni, så säg till era vänner ifall dom vill ha större lya! ;0)

Vad hittar ni på och gör en lördag som denna?
Hoppas ni har trevligt!
Kramar till er alla!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja när blir de flytta då? =)
Har ni något spikat datum :) Hehe

Kramen

2008-05-04 @ 20:28:19
Postat av: Sophy

Njae vi kommer väl börja småflytta nu i veckan, men vi har ju hela maj på oss, så vi har inte satt nåt deffinitivt datum..men så fort som möjligt för min del..=)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback