Senaste nytt från Sophy

Jahapp, så vad har hänt sen sist då?
Jo, helgen spenderades i Sandviken. Vi åkte dit i fredags och då blev de mys hemma hos bror tillsammans med han, Kim, moster, Simon och så jag då! Och Mille och Nemo! Vi köpte pizza från Verona och svullade i oss, å så kollade vi lite Let´s dance och sen spelade vi Buzz.

Lördagen var det dax för SM-finalen! Det blev ett totalfiasko kan man säga!! Jag hade redan ställt in mig på att Edsbyn förmodligen skulle vinna, men jag trodde de skulle bli efter en jämn kanonmatch! Så blev icke fallet, utan istället ledde Edsbyn med 5-1 efter 15 minuter, och SAIK hade inte en chans! SAIK spelade som en påse nötter och förtjänade inte att vinna den matchen! Däremot kan ja tycka att dom var förtjänta av ett guld efter deras kanonsäsong som dom gjort, men kan man inte prestera när det verkligen gäller, ja då blir de inte heller nåt guld!! Så enkelt är det!! Nu får vi nog vänta några år innan de blir final igen skulle jag tro...de får väl tiden visa!
På kvällen var det fest i mors hus! Bandygänget (jag +7) åkte hem till mamsen efter matchen och blev bjudna på Chili con carne och Melodifestival! Tack och lov så vann ju ialla fall min favorit där!! Vet inte vad jag hade gjort om Sanna Nielsen vunnit!! När de va slut var jag helt utslagen, så jag bäddade ner mig i sängen och de andra fortsatte sitt party!! De spelades en stereo på högsta volym på nedervåningen, och så spelades de en på övervåningen...tror ni jag kunde sova??!!? Jajamänsan!! De kunde jag!!! Då e man trött!! Men trots förlusten så var det en lyckad dag...jag får glädja mig åt att Simons Byn tog sitt femte raka SM-GULD istället!!
Söndagen var rätt lugn..ett tag!! Tills jag och mamma började röjja på vinden!! Två lass med Mats stora bil blev de till Återvinningen! Förstår inte varför vi har sparat så mycket grejjer..men nu är det nästan tomt på vinden,så nu kan vi börja spara igen! Haha!!

Igår jobbade jag och sen följde mamsen och mor med in hit med mig...de blev fika och sen bara mys på kvällen när dom åkt hem! 22.00 släckte jag lyset och somnade som en stock!
Imorse vaknade jag med yrsel och illamående, så jag ringde jobbet och talade om att jag blir hemma! Ingen idé att åka dit om jag inte känner mig kry! Finns ju en anledning till att jag mår dåligt..vill inte spä på de då!
En tanke är väl att jag mår dåligt över allt som händer med just jobbet nu...jag får helt enkelt försöka göra det bästa av situationen både för mig och bebbens skull...tyvärr går jag runt och är arg och irreterad och det är väl kanske de som gör att jag mår dåligt! Jag ska hur som helst bara ta det lungt idag!

Kramkram på er

Kommentarer
Postat av: Cissie

Jag veet att vi nyss var iväg! Men jag kan aldrig få för mkt!!! :-) Men ingen resa inplanerad än iaf. Väntar till lite längre fram i vår, så får vi se hur det ser ut då. Måste ju kolla hur det blir med jobbet nu.
kram

Postat av: Cissie

Jag veet att vi nyss var iväg! Men jag kan aldrig få för mkt!!! :-) Men ingen resa inplanerad än iaf. Väntar till lite längre fram i vår, så får vi se hur det ser ut då. Måste ju kolla hur det blir med jobbet nu.
kram

2008-03-18 @ 22:31:28
URL: http://cissie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback