En härlig helg i Helsingborg

Min helg i Skåne blev riktigt riktigt lyckad! Jag har haft det så underbart tillsammans med Världens Bästaste Anna!! 
image412
Vi har shoppat, myst, skrattat, snackat gojja, ätit, sjungit, sovit, kläckt massa dumma kommentarer, kommit på att ordet Idiot är mycket användbart och en massa mera!!
 

I går (lördags) vaknade vi upp till strålande solsken! Vi promenerade ner till stan och färjan och åkte över till Helsingör efter vår pancakes frukost! De tar ju inte så lång tid att åka färjan mellan Helsingborg-Helsingör (typ 20 min) men den tiden tillbringade vi ialla fall ute på däck i solen! Uuunderbart!

image413

På vår promenad ner till stan hittade vi massa vårtecken!! Jag vill ha vår här uppe nu också!!

         

Väl framme strosade vi litegrann i affärer..men jag blev tyvärr mycket besviken på den affär jag som mest sett framemot..Töj & Sko...där shoppade jag massa roliga och billiga barnkläder till Lisen sist vi var där..så jag hade räknat med att kunna shoppa lite både till vår lilla och till Lisen..meen dom hade inte alls mycket nu..så de blev två bodysar till Lisen och en till bebben i magen! Sen var de nog med shopping i Helsingör! Vi åt god mat också..men sen blev de inte så mycket mer handlat...joo en 12-årig whiskey till Simon..gissa om han e nöjd! ;0) Å så åt jag ju min alldeles första RödPölse också!! =)
Vi hittade även på denna fina butik!
image416

Sen blev de färja hem igen...och där lyckas jag kläcka helgens kommentar!!! Anna står och ska betala i Taxfreen på båten, men hennes kort fungerar inte..så jag går fram till henne och ska vara lite snäll och erbjuda mig att betala för henne...varpå jag kläcker ur mig frågan Vill du ha utlösning?!!?!! Hmm både kassörskan och killen bredvid funderade nog va vi pysslade med...meningen va ju att fråga om jag skulle lösa ut henne...tänk så tokigt de kan bli ibland...vi har ialla fall skrattat gott åt de i helgen, så de har förlängt våra liv något...
Ett gott skratt förlänger livet...

Efter båtfärden gick vi och inhandlade kvällens gotta!!! Räkor, bröd, creme fraische, rom, sallad, avokado, paprika, citron och efterrätt som bestod av honungsmelon, vattenmelon, ananas och jordgubbar!! Mumsfillibabba!!
image417


image418

De intogs till Melodifestivalen, Andra chansen! Jag vet inte riktigt vad man ska säga om den...Alla tycker att det var sååå bra att inte Carola gick vidare!! Varför?? Är det den svenska avundsjukan som spökar igen? Är det för att det har gått så bra för henne tidigare 1:a, 2:a, 1:a, 1:a eller vad hon har blivit när hon varit med tidigare..som folk inte unnar henne att vinna igen, eller att få komma till final igen!! Jag är övertygad om att det främst är avundsjuka och jag tycker synd om dom! Så dåliga var dom inte, och dom förtjänade garanterat platsen betydligt bättre än Sibel och resten av gänget i andra chansen! Men som sagt, svenska folket kan inte rösta, så är det bara..jag hoppas som Carola att dom återigen ska sätta in de olika jurygrupper, då kanske vi kan få till en riktigt Melodifestival igen!! Jaja, där blev de ett långt utlägg...haha..efter schlagern kollade vi på Hur man blir av med en kille på 10 dagar, och mellan de varvade vi med Singstar!! Vid 23 totaldeckade jag på soffan!! Trevligt sällskap som man är..;0)

         

Imorse blev de återigen pancakes och sen sjöng vi massa Singstar! Runt 2-tiden åkte vi ner på stan och gick och åt en god sallad innan min flygbuss skulle gå!!

De har som sagt vart en underbar helg, men som man säger Borta bra med hemma bäst! Nog är det bra skönt att vara hemma med min älskling igen!! Även fast ja saknar min älskade vän nere i Skåne också! Hoppas de inte dröjer alltför länge innan jag får träffa dej igen!! Tack för härliga dagar med mycket skratt! =)

Som en avslutningen måste jag berätta för er att SAIK är i final på studenternas!!!! Så nästa lördag är det jag som kommer befinna mig där! =) HEJJA HEJJA SAIK!!!
Nu håller jag tummarna för att Edsbyn spöar Västerås i sista avgörande, så vi får våran drömfinal!!

image421



Ps. Har uppdaterat förra inlägget med lite fina pizzabilder också..=)

Kommentarer
Postat av: Mia

Låter som en finfin helg! Fan vad läckert med butiken, perfekt namn =) Kramar!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback