En grekisk afton

Idag har det jobbats och så har det storhandlats! Jag o Simon var iväg till Willys o såg till så vi fyllde upp frysen, så nu är den öööverfull!! Sen kom mamsen och Matte hit på besök! De snackades en massa skit och så bjussade vi dom på gotta mat!! Kycklingfilé, pommes och tzatziki!!! De smakade grekiskt kan jag lova!! =) Mmm..mycket gott!!


Imorrn är det utflykt till Högbo som gäller! Heldag blir det där, så de gäller att klä sig ordentligt! Matsäcken är planerad också! Jag hoppas de blir bättre väder än idag, för idag har de regnat konstant! Eller inte ösregnat, men åtminstone har de småduggat litegrann...de vill ja inte ha imorrn!

Har äntligen beställt klipp och färg tid också!! Men inte förräns den 15 april fanns de tid..suck!! Jag får gå och se ut som en häxa ett tag till med andra ord!! Jag som vill att de ska ske fort fort när jag väl har bestämt mig för något! Men veckorna går ju snabbt, så de står inte på förräns den dagen e här!

Nu är vi i v 22 också! Inga tydliga sparkar har jag känt ännu, men moderkakan ligger ju emellan, så den får ta emot sparkarna istället..men jag hoppas att dom börjar kännas snart..=) Vi var hos BM förra veckan och fick lyssna på hjärtljuden och då hördes de hur bebben rörde på sig...så röra sig och kicka de kan då den lill* ialla fall!! Annars så mår jag rätt bra nu, det är väl bara tröttheten som spökar, och så halsbrännan..men de är sånt jag kan ta om jag slipper allt annat man kan råka ut för! Tack o lov för att illamåendet är borta ialla fall!! Hade lite yrsel idag på jobbet...lite småläskigt, man vill ju inte direkt svimma av där bland barnen..men de gick bra..satt ner och drack massa vatten så gick de över sen..!

Nu ska jag släcka och göra kväller! Måste ju komma upp imorrn så ja hinner med att göra picknick! Varm oboy, smörgås, korv m.m blir de som får följa med mig! Hoppas jag inte glömt nå supergotta!!

Gonatt!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback