Magen (v 26 +3) och håret

Tänkte att de var dax för lite bilder igen då! Bjuder på en bild på mitt hår också, snäll som ja e..;0) Fast fejjan slipper ni se! =)


image442


Å så den lilla magen då..;0)

image443


image444


Vecka 27 - 14 apr - 20 apr 2008
Kroppen: Man kan sova lite oroligt på nätterna när man har kommit en bit in på graviditeten, ofta störs man av att man måste gå upp och kissa. Många upplever också att de drömmer mer nu, ofta om förlossningen eller om barnet. Det är troligen kroppens sätt att förbereda sig mentalt, man kanske inte drömmer mer, men eftersom man vaknar oftare så kan det vara så att man kommer ihåg drömmarna bättre.

Barnet: Musklerna på armar och ben blir starkare och ibland kan barnet få in en riktig fullträff mot revbenen eller mot urinblåsan, vilket kan göra ont minst sagt.

Kommentarer
Postat av: Anna

Snyggo då! Om två veckor har jag fått klipp/sling tid...blir nog nått liknande..ska kanske ta med bilden på dej..haha. Typ de färgerna jag vill ha! :) Magen ser ju fin ut den med...haha. Nu ska jag se på Hasse....Aro vetty...i Efterlyst.
Puss o kram saknar dej

Postat av: Cissie

Söta magen!!! :-) Tänk att det finns en liten bebis där inne, ett nytt liv! Helt fantastiskt egentligen.

2008-04-17 @ 21:26:42
URL: http://cissie.blogg.se
Postat av: Hanna

Hej! jättefint i håret! och stormagen är jättefin!!! du har ju förklaringen till din dåliga nattsömn och att du måste kissa iaf.. =) Duktiga lilla bebben! Väx och bli stor! Många pussar och kramar

2008-04-18 @ 09:47:41
Postat av: Therese

Fiint, slingor nu till våren är alltid så uppiggande! Kul o se att magen växer desto mindre kul med "alla besvär" men det väger förhoppningsvis upp av annat:)

2008-04-29 @ 18:23:30
URL: http://thereseblogg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback