Prommis m Malin

Drog med min vän Malin på en prommis idag!! Blev dock ingen morgonprommis, men de blev en prommis på en och en halv timme nästan..Vi kanske inte var effektiva i en och en halv timme, men enligt stegräknaren på min mobil gick vi ialla fall 8942 steg vilket ger 6.3km..de var väl bra jobbat av oss! Och efter de blev det träning av magen!! Jag blir rädd för mig själv när jag e såhär duktig!! Imorgon blir det plugg med Sandra först och sen blir det prommis med Malin igen!! Tänka sig att vi har lyckats få till det så många gånger nu..De var ju verkligen på tiden! Så skönt att babbla med dej stumpan!!

Jag VÄGRAR blir den som måste bjuda på Churchan, de kalaset får nån annan stå för..haha!! =) Näedå tjejer, vi e så jävla bra så vi kommer firra de här galant!!

Kommentarer
Postat av: Sandra

*kram* och tack för din kommentar :) ja det är inte roligt när det blir sådär, tar så mkt energi av en.. skönt ändå att det blir bättre efteråt.. det är lite kämpigt med att inte träffa sina närmaste vänner så ofta, men snart så är jag hemma igen. Med både familj och vänner runt omkring mig. :) ha en bra dag, kram.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback