Kontraktet

Några är nyfikna på hur det går för mej med kontraktet...och jag kan säga att det går fint..än så länge kan jag inte ens påstå att det har varit några problem..de har gått hur bra som helst och hållla sig borta från godis och skräpmat..den svåraste har varit att ta sig tid för promenaderna..men de har gått de också..Var lite panik igår bara när jag var sliten och inte orkade gå egentligen..meen ja drog med mig Simon och så blev de en promenad. Idag var jag ute i en och en halv timme tillsammans med Malin, Cissi och hundarna. Mycket trevligt..va inte såå jättehögt tempo bara, men en och en halv timme får gottgöra det!! Nu ska jag ta mig in i sovrummet och träna magen också! Så de går alltså  bra!! Försökt lägga om kosten har jag gjort också...lite mer bönor, sallad, fullkorn, bulgur, qinuoa osv..så får vi se vad de ger för resultat..om det ger något..men -1 kg förra veckan ialla fall..alltid något, även om jag vill att de ska försvinna 3 kg minst varje vecka..hehe!!

Var och storhandlade idag..1400 spänn!! Usch och fy..meen nu har vi mat så de räcker till jul..kyckling, lax, lövbiff, kassler, bacon, chickenkebab, köttfärs, falukorv, pasta, ris, bulgur och konserver...attans va vi shoppade! Så egentligen va de ju rätt billigt..Så nu kan vi äta igen!!

Kvällen har spenderats framför tv:n med Hanna..åt lite mackor o drack te! Mysigt med sällskap!!

Näe nu har gobiten gått till sängs, så de e väl bara o hänga på om man ska få sig lite mys..( å då menar ja inte 6=)
Gonatt på er mina vänner!!

Kommentarer
Postat av: Anna

Tänkte bara säga att man ju faktiskt inte ska gå ner mer än ett kilo i veckan för att det ska vara en sund viktnedgång, så fortsätt på samma sätt! =) Tjillevipp!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback