Vikken fest!

Vilken fest de blev igår!! Att man kan ha så jäkla kul på bara två personer!! =) Allt vart super! Lagade först mat, o de blev Mias potatisgratäng och Sofies kycklingfilé med Hattings vitlöksbröd..=) Underbart gott, men kan lova att vi stank vitlök sen! =) 

Efter att vi gått igenom alla kläderna och kommit fram till vad vi skulle ha på oss, jag med Mias BH och hon med min jea´ns..förstår inte riktigt hur de gick ihop..meeen de gick..haha!! Så vart de make up time!! ÅÅ vi vart såååå fina..=) Det visade sig när vi var på Heartbreak sen, jävlar va folk raggar, Vi hade nog kunnat fått 10 gubbar (!!!!) var, miiinst... uscha dom e så jävla äckliga!! O som dom ser ut sen då, näe fy faan.. Jag o Mia tog hjälp av varandra och "hångla upp" varann istället...hahaha...

Hemma vart de ialla fall en hel del öl, vin, tequila, margarita och lite mera öl.. och en massa massa tjejsnack o hemlissnack..så mycket som de blir när två tjejer partajar...=) Cyklade (!!!) till stan och tänkte åka förbi hos Malin och hennes "Psykfest" men dom hade ju redan gått..:( så de vart till heartan istället där vi smet före halva kön!! Fy på oss..haha!!

Kvällen avslutades på Donken, med en Mc Chicken med TVÅ ostskivor, och en hetsk fight med två suuuperfula tjejer, och deras jättetrevliga killar!! Vi kan för fasen inte rå för att killarna tyckte vi var mycke trevligare att prata med än vad deras tjejer var..tycker ju själv att dom borde bli sura på killarna, då de var dom som stötte på oss, och vi var bara trevlig och artiga tillbaka, medans åtminstone den ena tjejer, bara var nå grymt sarkastiskt, så man inte ens förstår att hon har en kille, han kan faan inte ha de lätt!! Fick höra för första gången att jag såg ut att vara betydligt äldre än 25 också!! Hahaha, själv såg hon ut som 40 typ..;0) Näe såna där brudar borde nog hålla sig inomhus dom.. tilläggas bör juh faktiskt att de var dom som kom och satte sig vid vårat bord...inte vi vid deras..:0) Vi hade jävligt roligt åt dom på cykelfärden hem ialla fall!! Den färden kryllade av polisbilar med blåljus som smög runt på brynäs... vet inte hur många varv dom åkte runt oss, dom kanske trodde att ja o Mia var rymlingar eller nåt.. en stannade vid oss o bara kollade innan han åkte vidare...scary!! F´örstår inte riktigt varför d har blåljusen på om de ska smyga runt.. men men...

Hur som helst så hade jag en underbar kväll, med underbart snack, och underbart sällskap! Love u Babe! ;0) Thihi! Tack för i går..

"Jag har ju bara haft en Briad i 18 år"
Bimbo

ÅÅ vilken fucking irreterande brud!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback