4 veckor

Helt galet att lilla Milo redan är fyra veckor!! Måste det gå så väldigt fort :( Han växer på sig och är såå stark! Från dag ett på BB har han hållt huvudet själv och stått på benen!  
Han sover fortfarande hela nätter, med en amning mellan 5-7 någon gång... Vi har börjat lagt oss lite tidigare på kvällarna..typ 23-00... Och sen äter han alltså runt 4.30-6.30...å sover till 8-10..
Förmiddagarna och framförallt kvällarna är hans kinkperioder... Då kommer han inte till ro och äter o äter o äter.. Han står sig inte alls bra på amningen och får ersättning 1-3ggr per dag! 
Vissa dagar ligger han gärna i babysittern och filosoferar andra dagar vill han helst vara nära! Ofta har han en sovperiod på tre timmar någon gång under dagen! 
Ska vi göra nåt på dagen är det lika bra att ge honom ersättning, annars blir han kinkig och är svår att ha med sig ut någonstans och på promenader!
Ja det var väl de! En liten uppdatering! Jag trivs väldigt bra just nu!! Jag mår bra igen och känner mig pigg! Jag orkar och framförallt vill göra saker igen! Jag har blivit mer social och jag tackar mina vänner för att ni har orkat med mig senaste året!! Och för att ni finns kvar!! Riktiga vänner! ❤️








Kommentarer
Postat av: Farmor Ellen

Så bra å kunne följa er på blogg igjen!! Kramar.

2014-04-18 @ 12:56:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback